London School of Business and Finance (LSBF) PQ

Представление

Прочетете официалното описание

Въведение

С Лондонското училище за бизнес и финанси (LSBF) можете да придобиете фокусирани счетоводни умения за квалификация ACCA и да добавите по-широкия бизнес и лидерски опит на следдипломна степен. Тази комбинация от напреднали знания и повишена квалификация значително ще подобри перспективите ви за кариера - навсякъде по света.

Тези програми са предназначени да ви помогнат да се разграничите от други специалисти по счетоводство и финанси - като осигурите не само професионална квалификация, но и практическите умения, които работодателите търсят. Ще можете да се възползвате от широк спектър от висококачествена обучителна подкрепа и ресурси, всички насочени към бързо ускоряване на вашата професионална кариера.

Можете да комбинирате вашия ACCA с нашите:

 • MBA
 • Магистър по финанси и инвестиции

Комбинирайте своя ACCA с MBA в само два допълнителни модула и дисертация *. Или вашият магистър по финанси и инвестиции само за 1 допълнителен модул и дисертация *.

За проучване на ACCA ние предлагаме лондонски кампус и / или онлайн проучване за жители на Обединеното кралство или онлайн проучване за чуждестранни жители. Степента MBA / MA се преподава 100% онлайн.

* Условията и условията се прилагат.128767_iStock-522138650.jpg

Какво ни отличава / Топ причини да учим тук

 • Безплатни най-съвременни VR слушалки с нашата ACCA MBA / MA програма *
 • Безплатен курс за научни данни на стойност £ 1790 *
 • Ние сме награждавана счетоводна школа
 • Наградените преподаватели, които са специалисти по предмета
 • Ние сме ACCA Gold Learning Partner
 • Гъвкави режими на обучение: кампус, смесено или онлайн обучение с безплатен достъп до допълнително онлайн съдържание във всички режими на обучение
 • Преподавателите преподават от собствените си бележки, а не от общи материали
 • Разграничаваме лекциите и преподаването; Ние "изнасяме" лекцията, но обучаваме студентите си
 • Покриваме учебната програма в контекст, така че информацията е лесно смилаема за изпита и работното място
 • По-дълги класове от конкурентите, което намалява необходимото количество домашно обучение
 • Преминете гаранция за първи път ™ * - Ние разпознаваме ангажимента ви към вашите проучвания, затова предлагаме безплатен курс за пребиваване в малко вероятно събитието, което не преминете за първи път
 • Гъвкави плащания *: Финансирането на вашия ACCA не трябва да се притеснява - можете да извършвате плащания в рамките на три или шест месеца
 • Нашите материали се доверяват на голямата четворка
 • * Условия

Съсредоточете се върху работоспособността

Нашите онлайн програми са проектирани за гъвкавост, като имате предвид вашата кариера. Нашите опитни преподаватели са инвестирани във вашия успех академично и професионално, а нашите програми включват възможности да се прилагат практически. След завършване на нашите програми, вие ще можете да демонстрирате ясно разбиране на вашето обучение и да притежавате уменията, необходими за напредък по кариерния ви път.128769_iStock-690855708.jpg

Опции за финансиране

Можете да получите до 100% стипендия за нашите следдипломни квалификации. Ще трябва да покриете разходите за вашите такси за обучение по ACCA и отделна такса да се прилага за таксите за изпит MB / MA (вижте уебсайта за пълните условия). Можете също да извършвате плащания на вноски, за да разпределите разходите.

програми

 • ACCA Онлайн MBA Online
 • Академията на Майкрософт онлайн
 • ACCA Лондон MBA Online
 • ACCA Лондон МА Онлайн

Информация за програмата

ACCA Online MBA Online

Продължете кариерата си по-нататък, като добавите усъвършенстваните бизнес умения на MBA към вашата ACCA квалификация.

Акредитацията на ACCA означава присъединяване към един от най-големите счетоводни органи в света, докато MBA ви отличава като бизнес лидер. Комбинирането им предоставя уникална възможност за управление на акаунти, хора и организации по целия свят. Моля, обърнете внимание, че следдипломните дипломи се доставят онлайн. Можете да изберете да изучавате своя ACCA онлайн или в университета (Само жители на Обединеното кралство могат да учат в кампуса). Всички студенти ACCA в кампуса имат достъп до безплатно онлайн проучване.

Комбинирайте своя ACCA с MBA в най-малко 2 допълнителни модула и дисертация (Прилагат се условия).

Можете да получите до 100% стипендия за нашите следдипломни квалификации. Ще трябва да покриете разходите за вашите такси за обучение по ACCA и отделна такса да се прилага за таксите за изпит MB / MA (вижте уебсайта за пълните условия).

ACCA Online MA Online

Ще добавите изцяло ново измерение към CV-то и кариерата си, като комбинирате усъвършенстваните финансови умения на магистърска степен по финанси във вашата ACCA квалификация.

Защо магистърска степен по финанси и инвестиции?

Наред с вашия ACCA, този УО ви дава най-доброто от двата свята. Можете да схванете жизненоважните счетоводни умения, които са в основата на финансовите операции, като същевременно придобивате способността да тласкате организациите напред чрез ключови финансови решения и стратегии. Моля, обърнете внимание, че следдипломните дипломи се доставят онлайн. Можете да изберете да изучавате своя ACCA онлайн или в университета (Само жители на Обединеното кралство могат да учат в кампуса). Всички студенти ACCA в кампуса имат достъп до безплатни онлайн учебни ресурси.

Магистърската степен по финанси е за тези, които желаят да изведат кариерата си по финанси до ниво лидерство. Ще надхвърлите факти и цифри, за да разберете как да постигнете успех във финансовата индустрия.

Магистърът по финанси разработва комбинация от практически умения и академични постижения, създадени да ви помогнат да развиете кариерата си. Комбинираната програма ACCA MA отразява отблизо нуждите на съвременния пазар, така че ще развиете уменията, които работодателите наистина ценят.

Комбинирайте своя ACCA с MA в само 1 допълнителен модул и дисертация (Прилагат се условия).

Можете да получите до 100% стипендия за нашите следдипломни квалификации. Ще трябва да покриете разходите за вашите такси за обучение по ACCA и отделна такса да се прилага за таксите за изпит MB / MA (вижте уебсайта за пълните условия).128770_iStock-1019437908.jpg

Места

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания

Великобритания онлайн

Address
Великобритания онлайн, Великобритания

Програми

Магистър по изкуствата (MA)
Това училище също предлага: