Прочетете официалното описание

Добре дошли в Международен колеж на Лондон Брунел

Ние сме посветени да ви помогнем да постигнете престижна диплома в London Brunel International College в университетски университет, предлагащ безопасна, приятелска и позитивна среда.

Разгледайте широкия спектър от аспекти на пригодността за заетост, като същевременно подобрите перспективите си за кариера в London Brunel International College и направете следващата стъпка, за да проектирате бъдещето си.

Вашият Pathway до степен от Университета Брунел в Лондон

London Brunel International College (LBIC) е вашият Pathway към дипломирането в университета Brunel в Лондон. LBIC е част от глобалната Navitas Group, международно признат доставчик на образование със знанията и ресурсите на персонала в повече от 120 колежи и университети по целия свят.

LBIC се гордее с многото си възпитаници, завършили дипломи по Brunel и започнали успешни кариери в някои от водещите световни компании. Сега с нетърпение очакваме да ви предоставим висококачествено образование, което ще ви помогне да постигнете собствените си кариерни цели и лични цели.

112642_LBIC01.png

Защо да изучаваме Pathways в LBIC

% от отличията, присъдени на завършилите LBIC, в сравнение с не-LBIC завършилите

отдел

LBIC е вашият Pathway към университета Брунел в Лондон

LBIC ще ви осигури инструментите, от които се нуждаете, за да бъдете успешни в обучението си. Нашето висококачествено обслужване ще ви позволи да развиете пълния си потенциал и нашият специализиран преподавателски и помощен персонал ще бъде с вас на всяка стъпка от пътя.

Пълен достъп до съоръженията на Brunel

LBIC студентите са ученици от Брунел от първия ден. Това означава, че ще имате пълен достъп до всички удобства, които този отличен университет може да предложи:

  • 24/7 библиотека
  • Център за професионално развитие
  • Компютърни лаборатории
  • Спортни клубове и общества
  • Ресторанти и кафенета
  • Нощен клуб
  • Център за изкуства
  • Център за кариера

От учебни заведения, включително обширна библиотека; специализирани кариерни услуги и най-добрите компютърни лаборатории; за спортните клубове и общества; Чрез огромен брой социални удобства, включително ресторанти, кафенета и нощен клуб, студентите от LBIC имат достъп до всичко това.

Поддържаща учебна среда

Като LBIC студент, вие ще се радвате на по-малки размери на класове и сесии с индивидуални уроци. Това ще ви позволи успешно да преодолеете пропастта между вашите предишни проучвания и Brunel, като ви предоставя умения, знания и опит, които ще ви позволят да превъзхождате вашите университетски изследвания и в крайна сметка да завършите с международно призната бакалавърска или магистърска степен от университета Brunel.

Проучване на акредитирани модули

Курсовете и модулите на LBIC са разработени в партньорство с академичния състав на университета, което означава, че от първия ден ще придобивате знания и умения, които ще ви дадат явно предимство, след като сте завършили обучението си в LBIC и сте напреднали към Brunel University London.

Мултикултурна среда

LBIC може да се похвали с ученици от всички краища на света, като всички учат и общуват заедно, а опитът и бъдещите връзки, които това осигурява, не трябва да се подценяват. LBIC активно осигурява разнообразие сред своите ученици, което означава, че винаги ще намерите някой, с когото да си спомните за дома, като същевременно ви гарантира, че сте изложени на истински международен - и наистина британски университетски опит.

Amigos em campus universitárioНасам Азеведо / Unsplash

Програми с обучение на:
  • Английски

Brunel Indian and Student Union

Welcome to LBIC