Прочетете официалното описание

Kent Law School е едно от водещите висши училища в Обединеното кралство; ние сме на 13-то място в The Guardian University Guide 2019 за закона, 11-то в The Times Good University Guide 2019 и 18-то в Пълния университетски пътеводител 2019.

Юридическото училище също има отлична международна репутация; ние се нареждаме на 50-то място в класацията на световните университети за висше образование (THE) за закона 2018 г. и сме сред най-добрите 100 юридически школи в света в глобалното класиране на академичните теми в Шанхай 2018. Ние също така сме сред първите 150 закона училища в света в QS World University Rankings по тема 2018.

Предлагаме широк избор от преподавани програми по магистърска степен по право (LLM) и научни степени, всички от които са преподавани с международен и съвременен фокус в подкрепяща и интелектуално стимулираща среда. Обучението и изследванията се основават на критичен и социално-правен подход, като разглеждат закона в рамките на по-широкия социален, политически и икономически контекст, в който той функционира. Училището е дом на редица активни изследователски центрове с академичен състав, участващ активно в широка гама от изследователски проекти.

Кент ЛЛМ в Кентърбъри

Нашият флагмандър преподава магистърска програма по право, Kent LLM, се предлага в красивия 300-акров парк Кент в Кентърбъри. Кампусът е с изглед към историческия катедрален град Кентърбъри, разположен близо до континентална Европа, а с Лондон само на един час път с влак.

Kent LLM ви предлага сигурност за придобиване на LLM в специална област на правото и свободата да оставяте своя избор на LLM отворен, докато пристигнете, като определите Pathway чрез избраните модули.

Можете да приспособите обучението си към конкретните си нужди и интереси, за да получите LLM в един Pathway , по два Pathways съвместно или като изберете широк спектър от модули в различни области на правото, за да получите обща диплома или сертификат по право.

Нашите програми са отворени за завършили съответната дисциплина (бакалавърска степен по право не е изискване) и ще бъде от особен интерес за студенти и / или професионалисти, заинтересовани от развиването на техните правни умения. Приложенията са посрещнати от всички краища на света. Всичките ни програми имат начална дата от септември и начална дата на януари.

Програмите се преподават с комбинация от оценка на курсовете и дисертация, като повечето от тях се предлагат както на пълен, така и на непълен работен ден. Студентите на пълен работен ден завършват учебната дейност в продължение на една учебна година, а студентите на непълно работно време го завършват в продължение на две години.

Специалист преподавал програми за LLM в Брюксел

Предлагаме две специализирани програми за LLM в Брюкселското училище по международни изследвания в университета в Кент, като всички те се възползват от статута си на център за международни изследвания в политическото сърце на Европа.

Стипендии и финансиране

Университетът разполага с щедър фонд за следдипломна квалификация, надхвърлящ 9 млн. Паунда, на разположение на преподаваните и изследващите студенти в Кент. Съществуват и стипендии, специално предназначени за студенти от Юридическия факултет, включващи преподавани чуждестранни стипендии и преподавани учебници за дома / ЕС. Kent Law училище в Kent Law е създало и голям фонд за подпомагане на студенти от Кения, Нигерия или Тайланд, които се обучават или са обучавали, и които се занимават с магистърска степен по право (LLM) в университета Кентърбъри в Университета в Кент.

Заетост

Работоспособността е ключов фокус в целия университет, а в Kent Law училище в Kent Law имате подкрепата на специализиран служител по заетостта и кариерното развитие заедно с широк избор от възможности за намиране на работа, събития за заетост и преговори за кариера. Подготвяме студентите за успешна и възнаграждаваща кариера, а нашата отлична международна репутация означава, че нашите студенти продължават да практикуват в много страни по целия свят - нашите завършили са се занимавали с кариера в областта на финансите, международната търговия, правителството и правото или са се присъединили или са стартирали неправителствена организация или благотворителност.

Социална медия

Гледайте нашия плейлист от видеоклипове на Kent LLM в нашия канал в YouTube, за да научите повече. Можете също така да ни последвате в Twitter, Facebook и Instagram и на нашия блог, написан от студентите от Kent LLM - Mastering Law.

контакт

 • Kent Law училище следдипломна служба
  Елиът Колидж
  Университета в Кент
  етажерка за ноти
  Kent CT2 7NS
  Телефон: 44 (0) 1227 824595
  Факс: 44 (0) 1227 827442
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

What's it like to study law at Kent Law School?

University of Kent tour for law students

Mubarak talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Theodora talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Sylvanus talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Eliot College
Address
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, England, Великобритания
Уебсайт
Телефон
+44 1227 764000