Glion Institute of Higher Education London

Представление

Прочетете официалното описание

Научете гостоприемство от най-добрите, изучаване в центъра на света

От 1962 г. насам Институтът за висше образование в Глион е определил стандарта на високи постижения като прочуто швейцарско хотелско училище, превръщайки студентите в лидери в гостоприемството, туризма и индустрията на събитията. Ето защо индустриалните професионалисти в Glion спечелиха наградата за най-добро училище за управление на хотелиерството в света на световните награди за хотелиерство през 2015 г.

В кампуса в Лондон Glion доставя изявените швейцарски степени за управление на гостоприемството и завършва програми за студенти от цял ​​свят. Надеждните академични програми вдъхновяват и иновативната хотелска и ресторантска сцена в Лондон чрез посещения, конференции и събития, които предлагат на студентите най-доброто, което Лондонското и швейцарското образование могат да предложат.

Разположен на територията на Университета на Роамптън, кампусът Glion London предлага модерен и вълнуващ университетски начин на живот, в рамките на удобствата и връзките на близко обвързаната общност Glion. Само на 40 минути, лондонският West End и центърът на града предлагат безкрайно разнообразие от магазини, развлечения, заведения за хранене и културни забележителности.

Открийте какво прави Glion London уникален!

Места

Лондон

Address
Glion Institute of Higher Education
Downshire House
Roehampton Lane
London, SW15 4HT
United Kingdom

Лондон, Англия, Великобритания