Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Представление

Прочетете официалното описание

GCU Лондон е професионален следдипломна университетски кампус на Глазгоу Caledonian университет (GCU), Находящ се в ултра-модерна обстановка в сърцето на Лондон, Разположен в Spitalfields, един от най-атрактивните места в Лондон, GCU Лондон е в близост до столиците световно признати финансови и модни индустрии. Кампусът предлага широка гама от MBA и Магистърски курсове, Високо качество на преподаването и връзки с международни фирми. GCU Лондон дава на студентите обогатяващо и разнообразен образователен опит, подкрепен от най-различни международни, интелектуален и културен живот. Ние привличане на студенти от над 56 страни, от различни среди от всички краища на света.

фокус Кариера Нашият университет е институция, която смята, че "кариери са на първо място". Постижения в областта на образованието е в основата на нашата мисия; Ето защо, ние се стремим да подготвим нашите ученици с необходимите умения, за да се отличат в избраните от тях професии, като предлага високо качество, гъвкаво и достъпно обучение.

Campus и съоръжения Кампусът осигурява среда за обучение водещи, обединяваща най-новите технологии и предлага модерно преподаване място за лекции, малка групово проучване, и социалното учене.

GCU Лондон е ангажирана с осигуряването на високо качество на студент опит чрез всепризнатата услуги за подкрепа и насърчава пригодността за заетост и глобално гражданство в нашите възпитаници.

GCU London е идеално разположен на няколко минути пеша от гара Liverpool Street. А гама от настаняването е достъпно близо до кампуса.

Кампусът разполага също:

Носител на награда за подпомагане на студентите Международно признати професори Модерен градски стил кампус постави над четири етажа Малки групови учебни стаи Библиотека съоръжения, включително цифрова достъп Breakout шезлонги Покривна тераса с 360 градусова гледка към Лондон Група учебни пространства Безжичен интернет Видео конферентни зали Членка на изкуството компютърни съоръжения, включително Apple Mac-ове

Места

Лондон

Address
40 Fashion Street
Spitalfields,

E1 6PX Лондон, Англия, Великобритания