Falmouth University

Представление

Прочетете официалното описание

Falmouth University има история на повече от 100 години творческо мислене и иновации в дизайна.

Създадена през 1902 г. като Falmouth School of Art, тя се разраства от един век до център за дигитални иновации. Днес неговото портфолио от бакалавърски и следдипломни курсове представлява широтата на Creative Industries, най-бързо развиващия се сектор в икономиката на Обединеното кралство. Сега, когато сме изправени пред четвъртата индустриална революция; тъй като технологията предоставя големи възможности, както и предизвикателства, ясно е, че особеностите на Фалмут в творческите иновации; творческото мислене, решаването на проблеми, комуникацията и разказването на истории ще бъдат ключови за бъдещите икономически и културни успехи както на местно, така и на глобално ниво.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Университетът наскоро преживява период на бърз растеж, чиято студентска популация в университета се утроява от 2001 г. до близо 5300 студенти днес. Тези студенти учат в два кампуса във Фалмут и Перин.

Освен курсовете, които се провеждат в кампуса в Корнуол, Фалмут осигурява също така новаторско онлайн обучение от разстояние и вълнуващи партньорства с водещи в индустрията органи, включително Академията за съвременна музика и Академията за модна търговия на дребно в Лондон.

Стратегическият план на Фалмут за 2030 г. предвижда до 2024 г. набирането му в такива партньорства за съвместно предоставяне да надхвърли набирането на програми в университета. До 2030 г. 8500 студенти ще учат извън кампуса, а 6500 - в университета.

Студентски живот

Със зашеметяваща природна красота във всички посоки, нашите студенти се наслаждават на начин на живот малко отвъд обикновеното. Къде другаде можете да намерите плажове от световна класа, вкусна храна, музика, изкуство и най-съвременни технологии и иновации?

Фалмут може да не е град, но когато става въпрос за странни и прекрасни събития, фестивали, занимания и вечери навън, нашата жизнена творческа общност постоянно изтласква границите на това, което може да направи малък град.

От проучване на бреговата ивица, търсене на музика на живо и запознаване с творческата култура на Корнуол, за да разберете какво може да направи Студентският съюз за вас, открийте живота във Фалмут по-долу.

Животът на кампуса

Вашият кампус е много повече от мястото, на което отивате за лекции. Това е вашият социален и креативен хъб; където се срещате и се сприятелявате, преживявате незабравими събития, решавате големи идеи и пренасочвате занаята си заедно с колеги практикуващи в професионални студия.

И двата ни кампуса са динамична, вдъхновяваща среда, в която сътрудничеството и креативността разпалват идеи и подхранват иновациите. Направеният по предназначение Penryn Campus е съвременен креативен център, докато историческият кампус Falmouth е сгушен в сърцето на славни субтропични градини само на пет минути пеша от плажа. И с чудесни връзки за пътуване между тях е лесно да се насладите и на двете.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Научни изследвания и иновации

Изследванията и иновациите в Falmouth University са изградени на принципа на откритата иновация - идеята, че големите предизвикателства на нашата епоха могат да бъдат решени най-ефективно, когато се решават съвместно през дисциплинарни граници.

Изследователите от Фалмут прилагат идеи и методологии, получени от креативните индустрии, за да се справят с предизвикателствата в реалния свят в широк спектър от сектори. Техните креативни и иновативни подходи позволяват нови знания, решения, услуги и продукти, които имат осезаемо въздействие в света.

Места

Falmouth

Address
Falmouth Campus
Woodlane

TR11 4RH Falmouth, Англия, Великобритания

Penryn

Address
Penryn Campus
Treliever Road

TR10 9FE Penryn, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия