European School of Economics

Представление

Прочетете официалното описание

European School of Economics (ESE) е частен колеж за висше образование без граници, мултикултурен и прагматичен, напълно акредитиран в Обединеното кралство и по реда на изброените органи.
ESE предлага бакалавърски, магистърски, магистърски програми и кратки програми в центровете си в Лондон, Рим, Милано, Флоренция и Мадрид.

Завършилите ESE са сред най-конкурентните бизнес професионалисти на пазара, подготвени за водещи роли в международния маркетинг, финанси, комуникация и управление. С възможността индивидуално да приспособят своя курс на обучение, студентите от ESE:

да се обучават в чужбина със центровете на ESE по целия свят;

специализират се в най-новите бизнес сектори като мода, събития, музика, спорт, изкуство, медии и човешки ресурси;

пълни стажове, избирайки от повече от 1500 водещи организации по целия свят.

Едно училище без граници, European School of Economics е нова концепция във висшето образование. Съчетавайки академичните отлични постижения, интернационализма и прагматизма, програмите ESE и сертификатите са предназначени да подготвят ново поколение лидери и предприемачи. European School of Economics (ESE) е призната образователна институция, акредитирана от Британския съвет по акредитация (БАК).

Какво прави ESE страхотно място за учениците?

Личен и адаптиран учебен опит - в ESE получавате индивидуално и вълнуващо преживяване, благодарение на малкия размер на класа и отличното съотношение ученици и учители.

• „ Сънят е най-истинското нещо, което има ” - студентите от ESE развиват уникален академичен и професионален Pathway чрез избраната от тях специалност на курса и стаж

Прагматизъм - практически опит в съвременната бизнес практика чрез цялостна стажантска програма

Интернационалност - студентско тяло, произхождащо от повече от 60 държави, и обучение в чужбина с центрове на ESE по света

Специализация в най-модерните бизнес сектори , включително мода, събития, музика, спорт, изкуство, медии и човешки ресурси

Страхотни стажове - ESE студентите могат да избират от над 1500 водещи организации по света

Образователна философия

European School of Economics предвижда рождението на ново човечество, за създаването на индивиди, свободни от предразсъдъци и страх и способни да хармонизират очевидните възрастови антагонизми между икономиката и етиката, действията и съзерцанието, финансовата мощ и любов.

Програмите ESE бакалавър, магистър, MBA и сертификати имат за цел да подготвят международните предприемачи и мениджъри за културното съзнание, способности и морални качества, които са най-необходими в света на съвременния бизнес.

ESE стойности

Зад всяко човешко постижение, в основата на всяка интуиция, на всяко научно или социално завладяване, зад най-големите финансови и индустриални корпорации в света и всичко, което е красиво, полезно и богато, има неизменно един човек, човек и неговата Мечта.

Само хората могат да трансформират обществото. Само хора могат да мечтаят. Мисията на ESE е да създаде ново поколение млади предприемачи и корпоративни лидери, визионери, прагматични мечтатели. За постигането на такава цел са необходими повече от добри програми и добри учители. ESE е система от жизненоважни идеи и подготвя учениците си да бъдат новите клетки на излекувано човечество, освободено от конфликтно мислене, суеверия, предразсъдъци и остарели идеи, култивирайки в себе си непоколебима страст към величието.

Животът на една организация, бъдещето на една нация, на цялата цивилизация, зависи от съществуването на тези мъже и жени. Ръководителите на бъдещи организации ще бъдат философи на действие. Тези хора са по-скъпи от златните мини и нефтените полета. Те ще донесат успех и дълголетие на предприятията по света.

Ние прегръщаме идеята, че за да ги подготвим, академичните постижения трябва да продължат да развиват своя индивидуален човешки потенциал и че развиващите се интелектуални способности трябва да вървят заедно с създаването на истинска интернационалност и стабилни оперативни умения, придобити в тази област в рамките на водещите компании на света.

Успехът на човек като на организация се определя от тяхната философия.

Затова в ESE е ясно, че истинското образование не е просто преподаване на понятия и развитие на умения, но преди всичко прехвърлянето на уникалната философия на училището, на неговите идеи и основополагащи принципи. ESE предоставя подход към бизнеса и широка визия за живота чрез процес на интелектуално, артистично, политическо, етично и социално-културно изследване, съсредоточен върху самооткриването и работата по себе си, насочени към почтеността.

Нито познанието, нито образованието, богатството и социалното положение не могат да проправят пътя към успеха, а по-скоро вашето собствено самосъзнание и почтеност.

Еволюцията на всеки бизнес, от местния ъглов магазин до гигантите на международната индустрия и финансите, е тяхната съзнателна трансформация в "училище на битието". Целта и реалните им бизнес цели ще бъдат еволюцията на всички хора, които пряко участват, и заинтересованите страни. Корпорациите и организациите на бъдещето ще бъдат места за стремеж и лично усъвършенстване, където работниците и персоналът ще напуснат в края на деня с по-голямо чувство за разбиране, щастие и отговорност и където ще се погрижат дори най-отдалечените клетки на организацията за да се развие и ускори техния напредък.

Места

Лондон

European School of Economics

Address
ESE London
4 Mandeville Place

W1U 3BG Лондон, Англия, Великобритания
Уебсайт
Телефон
+39 055 217050

Рим

Address
ESE Rome
Via della Cordonata 7

00187 Рим, Лацио, Италия

Милан

Address
ESE Milan
Via Tortona, 27

20144 Милан, Ломбардия, Италия

Флоренция

Address
ESE Florence
Borgo SS. Apostoli, 19

50123 Флоренция, Тоскана, Италия

Мадрид

Address
ESE Madrid
Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha

28004 Мадрид, Мадридска общност, Испания