Durham University Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Masters програми

Пригответе се да се състезават в един все по-международен пазар на труда. Проучване на световно-признат следдипломна програма в Durham University Business School. Академична строгост на нашия Masters ще ви осигури старт от световна класа главата като ви помага да се развие аналитичните и критични умения, които стойността на работодателя. То ще ви свърже с някои от водещите компании в света. Така че независимо дали искате да станете предприемач или работа за международна организация, ще бъдат готови за предизвикателството и конкуренцията на реалния бизнес.

Станете специалист в прилагането на научните изследвания, ръководени от учене към съвременните предизвикателства пред бизнеса

Възползвайте се от възможностите за кариера повишаване като международен обмен и работа в мрежа събития

Най-Durham Краен MBA

Вие сте интелектуално любопитни, определя и амбициозен. Имате лидерски потенциал, който искате да се експлоатира. Вие искате да напредват в кариерата си на следващото ниво - или в текущата си роля или от себе си стартирането на нова работа, функция или индустрия. Вие може да искате да се състезава на международната сцена. Вие сте Дърам MBA.

Най-Durham MBA е проектиран с бъдещите лидери в ума. Проучване с нас и да се научи да вдъхновява, мотивира и мобилизира екипи. Усилване на доверие от академична взискателност Дърам. Станете опитен в прилагане на теорията за реалния свят чрез практическо взаимодействие с работодателите.

Онлайн MBA

Ускоряване на кариерата си с гъвкав проучване на онлайн MBA. Вие може да бъде изпълнителен по пътя си към върха в настоящата си работа; Вие може да искате да започне различна кариера в нов сектор - каквото си амбиции и начин на живот, можете да приспособят смесица от онлайн и печатни преподава жилищни модули, за да ви костюм. Научете, където искате, когато искате, и да придобият умения да прилагат надеждна академична теория за реалния свят на бизнеса.

Triple акредитирана

Durham University Business School е уникален в своя подход към преподаването, изследванията и връзки с останалия свят. Един от елитна група от училища по целия свят, Durham University Business School носи трите международни kitemarks качество - AACSB (Асоциация на Адванс Collegiate училища на Business), AMBA (Асоциация на МБА) и Equis (Европейската Подобряване системата за качество). Тези акредитации са гаранция за качеството на нашите програми, показващи ние сме били строго тествани и доказа, че е изключителен.

Впечатляващ репутация

Основана през 1965 г., Durham University Business School е една от най-дългата установени бизнес училища в Обединеното кралство. Ние сме част от Durham University, който в над 180 години, е един от най-старите и най-престижните университети в Англия. Със своята впечатляваща история и наследство, Durham University има завидна позиция като петте най-UK университет (Complete University Guide 2014).

Съобразете квалификацията си за лични силните си страни и стремежи.

Места

Дърам

Address
Durham University Business School
Durham University
Mill Hill Lane

DH1 3LB Дърам, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

Програми