Crest Schools of English

Представление

Прочетете официалното описание

Crest училища на английски език е Агенция на UK Border (UKBA) Високо Trusted Спонсор и е преподавал английски език от 1983 г. насам. Нашият приятелски и опитни преподаватели и административен персонал гарантират, че всеки студент получава най-доброто, на английски език обучение.

Студентите са свободни да посетите нашия офис, когато имат нужда (ако е само да кажем "здравей!"), Която насърчава гостоприемна атмосфера в училището и учениците могат да се чувстват сигурни, знаейки, че ние винаги сме на разположение да помогне с всички запитвания.

Скорошно проучване показа, че много от нашите настоящи студенти избра да се регистрират в нашето училище, защото те са били препоръчани от приятел: ние сме много горди от този резултат, защото ние вярваме, че това е крайната свидетелство за качеството на нашите услуги и да щастливата среда на нашето училище.

Crest училища на английски език е класиран Клас 1: надхвърля очакванията от независимите училища инспекторат на Великобритания (ISI). Ние сме EL ДВ Център за върхови постижения 2014 г. и 2013 г. и спечели Best Value School в Лондон 2013 г. за предоставяне на най-качествени услуги на достъпни цени. Нашето училище е свързана с Лондон Crest Open Centre; един от водещите IELTS във Великобритания, Кембридж и Trinity изпит центъра, който също ни прави идеален избор за курсове за подготовка за изпитите прави.

Място

Crest училища на английски език е базирана в приятен квартал на Лондон, наречен Edgware. Училището се намира на главната улица, което означава, че учениците могат да се насладят на магазини, ресторанти и кафенета в свободното си време, а ние сме само на една минута пеша до гарата.

Предимството да бъдеш тук е, че лесно можете да посетите центъра на Лондон с автобус и с тръба за да се насладите на великолепни гледки и фантастичен нощен живот - но без стрес или разходите за живот в центъра. Това е еднакво удобно място за тези, които искате да посетите много красиви места извън Лондон и които искат да изпитат реална English живее от първа ръка.

Места

Еджуеър

Crest Schools of English

Address
Crest Schools of English
7th Floor, Premier House,
112, Station Road
Edgeware
London HA8 7BJ

HA8 7BJ Еджуеър, Англия, Великобритания
Телефон
+44 20 8952 8040

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: