Cranfield University

Представление

Прочетете официалното описание

Като изцяло следдипломна академия, нашето образователно портфолио е известно с значението си за бизнеса и индустрията. Ние сме най-големият доставчик в Обединеното кралство на завършили магистърска степен по инженерство и предлагаме водеща MBA програма, екстензивна програма от световно ниво за обучение на професионалисти и професионално развитие. Работата ни информира правителствената политика и е водеща в производството на най-новите технологии и продукти в партньорство с индустрията.

Изследванията и консултациите, които извършваме за индустрията, правителството и бизнеса, предоставят на нашите студенти реална среда за учене, което им позволява да се развиват като професионалисти и след това да прехвърлят своите знания в глобалната икономика.

Cranfield University в Shrivenham е дом на отбраната и сигурността на Cranfield. Това е защитен военен обект в партньорство с отбранителната академия, Министерството на отбраната, Великобритания. Персоналът и защитените съоръжения са в челните редици на техните области, предлагайки разнообразни възможности в областта на науката за отбраната и сигурността, съдебната медицина, инженерството и технологиите.

Факти за нашия университет:

 • Нашата магистърска програма е на 9-то място в Обединеното кралство, на 18-то място в Европа и на 76-о място в света по рейтинга на Financial Times 2019 на програмите за пълно работно време ;
 • В The Economist Коя MBA? Магистър по мениджмънт (MiM) 2019 класация MSc Cranfield School of Management MSc постигна следните класации:

  3-то място във Великобритания и 30-то в света

  1-во в Обединеното кралство и 9-то в света по процент на завършилите търсене на работа с оферта за работа 3 месеца след дипломирането

 • В QS World Rankings 2018 , ние сме класирани в топ 50 за инженерно - механично, авиационно и производствено производство

 • Ние сме на 7-о място в Обединеното кралство за търговски изследвания, консултации и професионално развитие.

81% от нашите проучвания се класифицират като водещи в световен мащаб или международни отлични от REF (Research Excellence Framework, 2014).

Какво прави Cranfield уникално?

 • На всеки седем студенти има по един член на академичния състав, един от най-добрите коефициенти за всеки университет във Великобритания
 • На всеки седем студенти има по един член на академичния състав, един от най-добрите коефициенти за всеки университет във Великобритания
 • 96% от нашите възпитаници са наети или в по-нататъшно обучение
 • Нашата световна общност е мощна професионална мрежа с ученици и ученици от над 167 страни
 • Ние имаме взаимноизгодни отношения с около 1500 фирми и организации
 • Ние сме единственият университет в света, който притежава и управлява летище и има статут на авиокомпания

Студентски живот в Cranfield University

Кампусът Cranfield е разположен в обширни зони с удобства, включително барове, магазини, поща, спортна зала и банка. Отлични възможности за отдих и пазаруване можете да намерите в Милтън Кейнс и историческия град Бедфорд, само на кратко разстояние с кола.

В нашия кампус има:

 • Това е собствено летище,
 • Два хотела с пълно настаняване, конферентни и банкетни съоръжения,
 • Съоръжения за спорт и отдих,
 • Възможности за настаняване на студенти, включващи семейни домове и единични жилищни блокове,
 • Детска градина и предучилищна възраст, която предлага най-доброто за младите умове - и двете са оценени като „изключителни“ от Ofsted.

Елате на нашия Ден на отворените врати

Изборът къде да учат за вашата следдипломна степен изисква ангажимент по отношение както на време, така и на пари. Осъзнаваме важността не само да изучаваш предмет, който си страстен, но и да завършиш курс, който ще ти даде начало по отношение на бъдещата заетост. Ето защо ви насърчаваме да дойдете и да ни посетите на нашия Ден на отворените врати:

02. септември 2020г

21. ноември 2020г

За да научите повече за нашите Отворени дни, посетете www.cranfield.ac.uk/openday

Места

Cranfield

Address
College Road
MK43 0AL Cranfield, Англия, Великобритания

Суиндън

Address
Суиндън, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

MSc