Cardiff University

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Ние сме амбициозен и иновативен университет с едно смело и стратегическа визия, разположен в красива и процъфтяваща столицата. Нашият водещ световен изследвания бе класирана на 5-то сред британските университети в 2014 Research Excellence рамка за качество и втори за въздействие. Ние предлагаме образователна изключително преживяване за нашите ученици.

Водени от творчеството и любопитството, ние се стремим да изпълним нашите социални, културни и икономически задължения към Кардиф, Уелс, и в света.

Кои сме ние

Ние се отличат в производството на висококачествени, иновативни изследвания, което се превежда в ползи както на местно, така и по света.

Ние имаме разнообразен студент населението със студенти, идващи от повече от 100 страни и с различни среди. Нашата академичния състав са движени от творчеството и любопитство и много от тях са лидери в своите области, създаване на стимулираща среда за учене.

образование

Нашите ученици се възползват от изследвания, ръководени от учение, което се развива индивидуалните си интелектуални способности.

проучване

Ние използваме нашите знания, за да се развиват иновативни изследвания, които ще окажат влияние върху света.

Иновации

Ние се отличат в свързването индустрия, бизнес, власт и неправителствените организации с нашите учени.

Международен

Cardiff е международен университет - от цял ​​свят сътрудничества на студентите ние приветстваме от над 100 различни страни.

A Welsh университет

Уелският език е неразделна не само за нашата култура и общество, но за насърчаване на икономическото развитие на Уелс.

Места

Кардиф

Cardiff University

Address
Cardiff University Park Place
CF10 3AT Кардиф, Уелс, Великобритания
Телефон
+44 (0)29 2087 4432

Програми

MSc
Това училище също предлага: