Cardiff Metropolitan University

Представление

Прочетете официалното описание

Намира се във вълнуващ, модерен европейски град, Cardiff Metropolitan University е глобален университет. Ние непрекъснато инвестираме в бъдещето на нашите студенти ' и предоставяме възможности за образование и обучение, които са достъпни, гъвкави и с най-високо качество на студенти от над 140 страни по света.

Всички наши училища са специализирани в курсове, които са ориентирани към кариерата и са проектирани във връзка с бизнеса и индустрията. Чрез програми за наемане на работа, професионални акредитации и възможности за обучение в чужбина, нашето фокусиране върху работоспособността гарантира, че 95,6% от завършилите ни студенти започват работа или допълнително обучение в рамките на шест месеца след завършването им.

Cardiff Metropolitan University гордост се свързва с редица партньори от висок калибър във Великобритания и в международен план. Университетът ' е близо съюз с неговия сътрудник колеж, Лондонското училище по търговия и чуждестранни дружества, които предлагат нашите програми в Египет, Корея, Ливан, Мароко, Шри Ланка и Сингапур означава, че студенти от над 140 страни са в състояние да учат Cardiff Metropolitan University степени и MBA програми.


Причина втора - Превъзходство в преподаването и удовлетвореност на учениците
Кардиф Мет постигна сребърна оценка в Рамката за преподавателски успехи и постоянно получава високи нива на удовлетвореност на учениците. Редица от нашите курсове наскоро отбелязаха 100% в последното национално проучване на студентите.

Причина четири - Фантастични ученически съоръжения

Причина пет - Страхотна студентска общност

Причина шеста - Градът на Кардиф

Места

Кардиф

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Кардиф, Уелс, Великобритания
Телефон
+44 29 2041 6070

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

MSc