Centre for Alternative Technology

Представление

Прочетете официалното описание

"No организация е по-добра позиция, за да достави на умения за въглероден бъдеще нула, не се сграда е по-добре построена, за да достави на обучение." The Graduate School на CAT е център за обучение на световно ниво с повече от 35 години опит в практиката устойчивост. Базирана в Института Уелс за устойчиво образование (WISE) на GSE предлага несравними преподаване и места за настаняване, в т.ч.:

Голяма трамбована пръст лекция театър Семинар стаи и работилници Research Laboratories IT апартамент Офиси, общи помещения и площи за прием 24 самостоятелен санитарен възел и учебни спални Ресторант и бар

WISE е състоянието на техниката еко-образователна съоръжението. Проектиран от архитекти Pat пробивач и David Lea, тя е красива комбинация от екологично съзнание дизайн и авангардни устойчиви строителни техники. Мястото е внимателно изработена от ниски енергия през материали като коноп и вар, трамбована пръст и устойчиво добит дървен материал. Доставката на на място на възобновяемите източници на енергия, включително биомаса и слънчева енергия, означава, че WISE е наистина устойчиво място за учене. WISE е RIBA Award 2011 печели Building и спечели Сграда на годината 2010 в Daily Telegraph. Храна и квартира Пълен жилищни помещения се осигурява по време на модулите за участващите ученици в помещенията на CAT, включително всички ястия. Всички ястия ще бъдат в новия ресторант WISE при CAT и са вегетарианци. Специални изисквания към храната могат да бъдат взети под внимание.

Места

Machynlleth

Address
Centre for Alternative Technology
SY20 9AZ Machynlleth, Уелс, Великобритания