Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Представление

Прочетете официалното описание

Алианс Манчестър Бизнес Училище е едно от първите две бизнес училища в Обединеното кралство, създадено през 1965 г.) и сега е най-голямото училище за бизнес и мениджмънт в Обединеното кралство.

Манчестър е признат за оригиналните си мислители: дългата и горда история на високите постижения в научните изследвания продължава духа на иновациите и постиженията, за които градът е известен.

Ние сме на второ място в Обединеното кралство за бизнес проучвания (Business and Management Studies, REF 2014), а последното изследване на Financial Times ни класира на 7-о място в Обединеното кралство и на 15-то място в Европа.

Знаем, че изследванията от световна класа сами по себе си не са достатъчни и виждаме, че първоначалното ни мислене се прилага за въздействие върху бизнеса и управлението, правителството и общностите.

Ние предлагаме обучение на световно ниво за бизнес и мениджмънт на студенти, следдипломни специалисти, опитни практикуващи и тези с академични и изследователски амбиции, ориентирани към кариерата. Алианс MBS доставя оригинално мислене и преподаване, информирани от съвременната търговска среда.

Пригодността за заетост е включена в учебната програма. Алиансът MBS следдипломна кариерна служба работи в тясно сътрудничество с Кариерното обслужване на Университета в Манчестър, което позволява на студентите да получат достъп до голям брой организации, които посещават събития в кампуса. Университетът е най-добре насоченият университет в Обединеното кралство от водещи работодатели (The High Fliers Report, 2019).

акредитация:

  • Алианс MBS е част от малка и подбрана група от институции по целия свят, които са акредитирани от трите основни органа - AACSB International, AMBA и EQUIS.
  • Правителственият орган на Обединеното кралство (HEFCE) нарежда учебните способности на Alliance MBS като "отличен", най-високата категория.

Международно училище:

  • Разполагаме с широка глобална мрежа с присъствие в Бразилия, Китай, Хонг Конг, Сингапур и ОАЕ.
  • Нашите специализирани магистърски курсове съчетават академични постижения с фокус върху практиката в реалния свят и управленската практика. Освен това нашите ученици се свързват със съученици от над 65 националности.
  • Присъединявайки се към нашата студентска общност и повече от 300 специалисти, академичен и изследователски персонал ще помогне да се подготвят завършилите за глобалната бизнес среда и днешния пазар на труда.

Места

Манчестър

Manchester Business School

Address
The University of Manchester
Booth Street West

M15 6PB Манчестър, Англия, Великобритания
Телефон
+44 (0) 161 820 8343

Акредитации