Brunel University London

Представление

Прочетете официалното описание

Въведение

123116_BrunelUniversityLondon.jpg

Brunel University London , кръстен на британския влиятелен инженер Isambard Kingdom Brunel, непрекъснато е постигнал академични постижения след отварянето на вратите си през 1966 г. В своите повече от 50-годишно обучение, университетът е получил няколко отличия и в момента е 34-и в света за международни перспективи (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Университетът се гордее с известните си учени, които и двамата разработват програми на Brunel и провеждат своите световноизвестни изследвания. Тези преподаватели подготвят завършилите за възнаграждение кариери, като предоставят умения в реалния свят, които да кандидатстват на работното място.

История и образование

Brunel University London е определен за един от най-известните британски инженери, Isambard Kingdom Brunel. Няколко възпитаници на Brunel продължават да стават лидери в световните академии за обществено здраве, в области като икономиката на общественото здравеопазване и контрола на инфекциозните болести и в инженерните области на производството, гражданското инженерство и сектора на услугите и правителството.

Университетът последователно се стреми да отговаря на академичните стандарти, установени от Кодекса за качество на висшето образование на Обединеното кралство, публикуван от Агенцията за осигуряване на качество, който определя националните очаквания, на които всички висши учебни заведения в Обединеното кралство трябва да отговарят. Процесите и процедурите на Университета последователно отговарят на Рамката за квалификациите за висше образование в Англия, Уелс и Северна Ирландия (FHEQ), за да се гарантират високите академични стандарти и качество на образованието, които студентите и завършилите са очаквали.

В Брунел учиш със страстни учени, които са уважавани експерти в своите области. Тези преподаватели се ангажират да ви помогнат да развиете образователните и личните умения, необходими за успеха след завършването.

изследване

Brunel University London е посветен на водещи в световен мащаб изследвания и съчетава академичната строгост с нуждите на правителството, индустрията и секторите на печалба и нестопанска цел в световен мащаб - предоставя творчески решения на сложни предизвикателства за осигуряване на икономически, културни и социални ползи.

съоръжения

В Центъра за професионално развитие на Brunel студентите имат достъп до ресурси за кариера и пригодност за работа, което може да им помогне да развият необходимите умения и опит, за да се откроят на международния пазар на труда.

Можете да получите достъп до широката дигитална библиотека на книги, статии и електронни ресурси на Brunel, достъпни онлайн от всяка точка по всяко време. Тези ресурси включват видео лекции, класни форуми, казуси и подкасти.

Онлайн проучване

Онлайн платформата за обучение на Brunel ви позволява да изучавате програмата си в момент и на място, които отговарят на вашия график и извън ангажиментите. Функцията на уеб конференцията на университета ви позволява да общувате с вашите състуденти и има споделен достъп до видео емисии на живо.

По време на следването ще имате достъп до:

  • Ангажиране на учебни материали: Вашите ресурси включват видео лекции, казуси, форуми за класове и подкасти.
  • Подкрепа и насоки: Вашият специализиран преподавател по програма ще ви води през вашето академично развитие по време на следването.
  • Вашият виртуален кампус: Учете се от всяко място и изградете връзки с съмишленици професионалисти по целия свят.
  • Отворена библиотека: Онлайн студентите имат пълен достъп до разширената дигитална библиотека на Brunel за книги, статии и електронни ресурси.

Защо да изберете нас

  • Brunel University London of Brunel University London е класиран като един от 25-те най-добри университета във Великобритания за начални заплати на завършилите.
  • Brunel University London е на 34-то място в света по международни перспективи, според класацията за висше образование на Times Higher Education World 2020.
  • Брунел снабдява завършилите с практически умения да посрещат предизвикателствата на обществото в световен мащаб и да ги подготвят с образователно ръководено образование от високо опитни преподаватели.

Места

Лондон

Address
Brunel University

UB8 3PH Лондон, Англия, Великобритания

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: