Brighton and Sussex Medical School

Представление

Прочетете официалното описание

Brighton and Sussex Medical School предлага динамична иновативна бакалавърска програма, присъждана от университетите в Брайтън и Съсекс, която ще ви подготви за широк спектър от възможности за кариера, след като се квалифицирате като лекар.

Ние също предлагаме изследователски степени и преподава следдипломни курсове, насочени към работещи лекари и висши здравни специалисти.

129183_BSMS4.png

BSMS е партньорство между университетите в Брайтън и Съсекс и като такова се възползва от отличителните традиции на университетите и споделените силни страни в областта на биомедицинските науки, здравеопазването и професионалното образование.

Ние също така работим в тясно сътрудничество със здравното доверие и сътрудничеството ни с местните болници и клиницисти дава ранен поглед върху практичността на работата на мултидисциплинарния екип.

129168_Brightonandsussex.png

BSMS е поставен на първо място за цялостна удовлетвореност на студентите по курсове по медицина в Англия в Националното проучване на студентите през 2008 и 2009 г. Тази година BSMS спечели 95% обща степен на удовлетвореност - втората най-висока за всички висши учебни заведения във Великобритания.

Места

Брайтън

Address
Brighton and Sussex Medical School
BSMS Teaching Building
University of Sussex

BN1 9PX Брайтън, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: