Bournemouth University

Представление

Прочетете официалното описание

Нашият университет е дошъл дълъг път в кратък период от време и в момента имаме повече от 17 000 студенти, от които 1 500 са международни студенти от около 130 страни.

Ние имаме силна професионална ориентация, съсредоточена върху академичните постижения и възможностите за заетост на завършилите. Като илюстрация, ние сме признати за единственият Център за отлични постижения в медийната практика във Великобритания и завършилите Националния център за компютърна анимация са работили в Холивуд по такива филми като Властелинът на пръстените, Гладиатор, Междузвездни войни, Мадагаскар и Кинг Конг. Области на изследователска експертиза включват криминалистична археология и наука за местопрестъпленията, в които например служители в момента разследват геноцид в Ирак, Босна и Херцеговина и Руанда и последиците от откриването на 40 000-годишни човешки отпечатъци в централната част на Мексико.

Bournemouth University в Bournemouth University е в сърцето на най-голямата неиндустриална агломерация в Европа. Намира се на чудесно място между най-новия национален парк на Великобритания, най-добрите плажове и най-голямото естествено пристанище. Тя е дом на голям сектор на финансовите услуги (JP Morgan Chase, Nationwide Building Society и Liverpool Victoria сред останалите), както и с най-голяма концентрация на езикови школи извън Лондон и много национални щабове, включително Royal National Lifeboat Institution и Sunseeker International.

Борнмът е световно известен като международен конферентен център и е домакин на големи академични, професионални и, разбира се, политически конференции. Той предлага и един от най-големите изложбени и развлекателни заведения на южния бряг.

Университетът е мощен играч в икономическия и културен живот на Югозападна Англия. Ние сме в центъра на мрежа от партньори в областта на образованието, бизнеса и местната власт и сме изиграли нашата роля в подготовката на региона за Олимпиадата през 2012 г.

Bournemouth University има отлична репутация сред студентите, техните родители и служителите в колежи и училища. Откакто пристигнах през септември 2005 г., ние укрепихме тази репутация и разгледахме какво би трябвало да бъде Bournemouth University в бъдеще. В резултат на това много вълнуващи промени вече са в движение. По-специално, изграждаме силните си страни, като развиваме нови професионално значими области, инвестираме повече от 100 милиона паунда в персонал и съоръжения и реорганизираме, за да запазим фокуса си върху академичните постижения.

Надявам се да се насладите на виртуалния ви "опит в Бърнмут".

Професор Джон Вини

Нашите хора

Вярваме, че нашите хора са най-ценният ни актив. Всеки ден ги насърчаваме да оспорват света около тях и да го променят по положителен начин.

Повече от 2000 души работят всеки ден, за да направят BU щастлива, здравословна и приветлива среда, в която нашите студенти могат да процъфтяват и където академичните постижения и научните постижения просперират. Независимо дали става въпрос за нашия университетски изпълнителен екип или за нашите 1150 академични служители, всеки се стреми да гради върху успеха и иновациите на BU.

Нашите способности

Всичките ни курсове и академични изследвания се управляват от нашите четири факултета: Здраве

Здравен факултет

Катедри: хуманитарни науки

Факултет по мениджмънт

Катедри: Bournemouth University бизнес училище в Bournemouth University (включително отделите по: Счетоводство, финанси

Медицински факултет

Катедри: корпоративни

Научен факултет

Катедри: археология, антропология

Визия и ценности

BU2018: Създаване, споделяне, вдъхновение
Нашето виждане се основава на настоящия успех на BU, за да създаде отличителна оферта, основана на академични постижения, подкрепени от върхови постижения в обслужването. В основата си е мощното сливане на научните изследвания, образованието и професионалната практика, създавайки уникален академичен опит, в който сумата е по-голяма от съставните части. За да постигнем това, съчетаваме вдъхновяващо преподаване, изследване от световна класа и най-новото мислене в професиите, за да създадем непрекъснат и плодотворен обмен на знания, който стимулира нови идеи, учене и мислене.

Стратегически план 2012-18

След стартирането на новата визия на BU

Основните точки на плана са:

  • В сърцето на BU ще бъде мощно сливане на научните изследвания, образованието и професионалната практика, създавайки уникален академичен опит, в който сумата е по-голяма от съставните части. Fusion ще бъде ключовият диференциатор на BU, и това ще информира и оформя нашата маркетингова стратегия.
  • Ще инвестираме в доставката на "Фюжън" чрез създаването на ежегоден инвестиционен фонд "Фюжън" в размер на 3 млн. Лири. Фондът ще подкрепи редица практически инициативи, които ще подкрепят и доставят синтез.
  • Областите на фокус ще включват насърчаване на персонала и студентите да работят заедно, за да създават и съвместно да произвеждат знания и изследвания; водеща отлична преподавателска и педагогическа иновация; подобряване на мобилността на служителите и студентите и изграждането на мрежи; привеждане на нашите изследователски теми в съответствие с нуждите на обществото; и увеличаване на нашия дял от дерегистрирания пазар на висшето образование (студенти, навлизащи в AAB и по-горе или еквивалентни на ниво A, международни и следдипломни).

Места

Пуул

Address
Bournemouth University,
Fern Barrow

BH12 5BB Пуул, Англия, Великобритания

Програми

MSc
Магистър по изкуствата (MA)
Това училище също предлага: