Birmingham City University International College

Представление

Прочетете официалното описание

Защо BCUIC и университета в Бирмингам?

Сигурност

Всяка сграда в кампуса има специално бюро за сигурност и влизането в сградите е разрешено само на притежателите на значки - а именно на служителите на университета и студенти.

Студентски услуги

BCUIC има собствен екип за студентски услуги, който осигурява благополучието на всеки студент. Екипът е домакин на ориентация и записване в началото на всеки семестър, както и предлага подкрепа за увреждания и подкрепа за обучение, когато е необходимо. Всеки семестър екипът организира и редица социални дейности, за да помогне на студентите да се установят и да се сприятелит.

Вашият син или дъщеря също ще имат полза от достъп до бюрото за въпроси на университета, което предлага подкрепа и съвети на студентите по финансови въпроси, здраве и благополучие, визи и имиграция. И в BCUIC, и в градския университет в Бирмингам благосъстоянието на студентите е приоритет.129007_pexels-photo-1543895.jpeg mentatdgt / Pexels

Програмата SIJ

BCUIC има специална програма, която гарантира, че напредъкът на студентите се следи. Ако посещаемостта на студента падне под необходимите 85% или има многобройни последователни отсъствия, екипът на Студентските служби се предупреждава и безпокойството се решава без колебание.

Академичната подкрепа се предоставя чрез редица процеси, включително индивидуални срещи и индивидуални планове за обучение (ILPs), а шансовете за успех в университета се увеличават допълнително чрез задължителния модул за интерактивни умения и комуникация (ILSC) на BCUIC. Този модул, вграден във всяка програма на BCUIC Pathway , се фокусира върху всички академични умения, необходими за успех в университет в Обединеното кралство - включително управление на времето, публични изказвания, правилно изследване и рефериране.

Резултати от кариерата

В момента Бирмингамският градски университет е класиран на 7 място в Обединеното кралство по пригодност за заетост, а 97% от студентите са заети или продължават да учат в рамките на шест месеца след дипломирането си.

По-голямата част от курсовете за обучение включват възможности за наемане на работа, а Университетът също така управлява схема за наемане на работа, наречена Graduate. Това е програма за награди, която записва извънкласните дейности на учениците и им позволява да работят в посока бронзово, сребърно и златно ниво. Тази схема е вградена във всяка степен от самото начало, така че вашият син или дъщеря ще могат да започнат да развиват своя професионален профил от първия ден на BCUIC. Университетът в Бирмингам продължава да предоставя кариерна подкрепа до три години след завършването на студентите.

Това включва консултации с кариерни съветници и достъп до онлайн услуга за електронно ориентиране.

Квалифицирани преподаватели

Много от 1700 академични служители на университета са практикуващи професионалисти и водещи експерти в своя сектор. Вашият син или дъщеря ще получават актуални знания от първа ръка от тези, които знаят - независимо дали учат медицина, компютърни науки, бизнес, инженерство или изкуство.

Това ниво на експертиза е отразено в екипа от преподаватели на BCUIC, които са еднакво квалифицирани в съответните си професии.

Програмата на Фондацията за закон на BCUIC се изпълнява отчасти от Карен Паркър, практикуващ адвокат; нашите програми за изкуство и дизайн се доставят от Kathryn Marchbank, дизайнер на бижута, който преди това е изнасял лекции в известното училище за бижута.

Признати стандарти

BCUIC се гордее, че през април 2018 г. получи доклад за „похвално“ от Агенцията за осигуряване на качество във висшето образование (QAA), а градският университет в Бирмингам бе удостоен със статут „Сребърен“ за качеството на преподаване в правителствената рамка за доброволно преподаване (TEF) в Юни 2017г.

BCUIC, University House, Campus City Center

Като международен студент в университета в Бирмингам от Navitas на Vimeo.

BCUIC се намира в Университетския дом, в градския център на университета.

Учейки в Университетския дом, ще бъдете на пешеходно разстояние от основния университетски кампус. Това означава, че ще бъдете добре интегрирани с масовите студенти и ще имате лесен достъп до редица съвременни съоръжения - включително библиотека с над 135 милиона ресурси.

Оптималното местоположение на University House също означава, че ще бъдете само на малко разстояние от някои от основните забележителности на Бирмингам - като търговския център Bullring и Selfridges, както и национална железопътна услуга на жп гара New Street.

Места

Бирмингам

Address
Bartholomew Row,15
B5 5JU Бирмингам, Англия, Великобритания