Bath Spa University

Представление

Прочетете официалното описание

Бъдете Bath Spa

Bath Spa University е нещо повече от изучаване. Става въпрос за това да остана в: мислене, което и прави. За блъскане в приятели на територията на колежа, обхващащ предизвикателства и истински грижовен. Ние натиснете граници и себе си. Ако това звучи добре за вас, ще се поберат в добре.

Защо Bath Spa?

отлична репутация

Нашите корени датират от 1852 и оригиналната Баня художествена школа, така че сме изградили нашата репутация на повече от 160-годишна традиция и успех. Ние сме непрекъснато нараства също с вълнуващи курсове и области на научния.

С добри връзки

Ние имаме партньорства с бизнеса, организации и институции, във всяко кътче на земното кълбо. Ще видите нашите ученици в международни конференции, пътувания и събития, от Fringe фестивала в Единбург за канадската "Международен Следваща Way". Ще оставим Bath Spa като гражданин на света с амбиция, диск и фокус.

Достъпни за всички

Достъпност и равенството е важно за нас. Уникалното проучване и социалната среда, които предлагаме е ключов фактор в нашата популярност. Нашите студенти идват от различни среди и култури, от всички части на страната и в чужбина, както и с най-различни академични познания.

Доказателството е в статистическите данни

Големите перспективи специализанти: 93,7% от Бат Спа висшисти са в работа или по-нататъшно проучване на 6 месеца след дипломирането (ХЕСА: 2014/15 Дестинации напусналите висше образование, публикувани 2016) Топ 5 за творчество: Ние сме били избран за един от петте най-творческите университети. (Кои? University Student Survey 2016) Вие ще бъдете в безопасност тук: Ние сме на второто най-безопасният университет в югозападната част и 6-ти, когато се класира срещу близо 130 други университети и висши учебни заведения в Англия и Уелс. (Попълнете University Guide 2015 г.) Устойчивостта и екологични задължения: Той не спира с хората - ние се грижим за нашата околна среда, както добре. Нашите зелени политики Фокус нас спечелили "отличие първи клас". (Хора и Planet Green Лига 2015)

Места

баня

Bath Spa University

Address
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN баня, Англия, Великобритания
Телефон
+44 1225 875875

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

MSc
Магистър по изкуствата (MA)