Agribusiness Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Agribusiness Academy . Независимо дали сте нови за индустрията или опитен лидер, имаме удоволствието да ви посетим нашия сайт; ние сме уверени, че ще намерите нещо, което да подпомогне развитието на Вас и вашия бизнес.

Agribusiness Academy е доставчик на онлайн образование за храните

Работим с водещи световни експерти и ръководители на мисли, за да предоставяме актуално, подходящо и практическо образование, за да помогнем на хората, които искат по-добри резултати в бизнеса си. Подкрепяме всеки обучаван с форуми, ръководени от експерти, дискусии на връстници и екип от екипи за обучаеми, посветен на подпомагането на всички да успеят.

Нашите курсове преподават на професионалистите и бизнеса действията, от които се нуждаят, за да осигурят по-добро социално, икономическо и екологично въздействие. Това е добре за хората, добро за бизнеса и добро за планетата. Заедно образованият и иновативен хранително-вкусов и агробизнес сектор може да реши много от проблемите на света и възнамеряваме да бъдем в центъра на това обучение.

Започнете пътуването си днес с един от нашите сертификати или говорете с нас за уникалните нужди на вас или на Вашия бизнес.

Места

четене

Address
250 South Oak Way
GreenPark

RG2 6UG четене, Англия, Великобритания

Нюкасъл ъндър Лайм

Address
Merchant House
30 Cloth Market
Newcastle upon Tyne

NE1 1EE Нюкасъл ъндър Лайм, Англия, Великобритания

Сан Хосе

Address
19925 Stevens Creek Blvd.
Cupertino

95014-2358 Сан Хосе, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: