Across the Pond

Представление

Прочетете официалното описание

Независимо дали искате да изучавате бакалавърски програми или програми за дипломи, можете да помогнете в Across the Pond . От 2004 г. насам помагаме да намерим и кандидатстваме за над 40 висши колежи и висши училища в Англия и останалата част на Обединеното кралство . Нашият екип от експерти по проучване в Обединеното кралство , които са имали опит от първа ръка във Великобритания, предлагат безплатна индивидуална подкрепа и насоки за всеки аспект от изследването и процеса на кандидатстване. Започнете учебно приключение в Обединеното кралство днес с помощта на Across the Pond и се възползвайте максимално от: - безплатни персонализирани съвети и напътствия за студенти, които искат да учат във Великобритания; - над 40 университета във Великобритания със световноизвестни програми и изследователски съоръжения; шансове за приемане - Ръководство за всички аспекти на студентския живот в Обединеното кралство От 2004 г. насам Across the Pond " предлага студентски съвети и насоки за студенти, които искат да учат в някои от най-големите университети в Обединеното кралство.

Ние представляваме над 40 университета в Обединеното кралство и студентите, с които работим, се възползват от високата степен на приемане на тези институции.

КЛЮЧЪТ НА НАШАТА УСПЕХА

Нашият ангажимент е да предоставим на студентите безплатна, персонализирана и изчерпателна услуга, която да им помогне да постигнат своите амбиции да учат във Великобритания. Независимо дали става въпрос за програми за студенти или за завършили висше образование в нашите партньорски университети в Обединеното кралство, ние гарантираме, че всеки студент е най-подходящ по отношение на своите академични и лични цели. Ние можем да предложим тази персонализирана безплатна услуга, защото Across the Pond се финансира изцяло от нашите партньорски университети във Великобритания, които ги представляват в Северна Америка.

ПОСТИГНЕТЕ ВАШИЯ ПОТЕНЦИАЛ

В Across the Pond насърчаваме учениците да преследват своите интереси, да се стремят към отлични постижения и да посещават университет, който отговаря на всички техни изисквания. Убедени сме, че с помощта на услугата, която предлагаме, и с високото ниво на лично ръководство, можете да увеличите шансовете си да бъдете приети в някои от най-добрите университети в Обединеното кралство. Опитът и ангажираността на нашите експерти по проучване в Обединеното кралство са крайъгълният камък на Across the Pond и заради тези качества продължаваме да помагаме на чуждестранните студенти да постигат целите си.

Места

Абърдийн

CONTACT USA TEAM

Address
Абърдийн, Шотландия, Великобритания

Белфаст

CONTACT CANADA TEAM

Address
Белфаст, Северна Ирландия, Великобритания

Брайтън

CONTACT NORWAY TEAM

Address
Брайтън, Англия, Великобритания

етажерка за ноти

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Address
етажерка за ноти, Англия, Великобритания