Aberystwyth University Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Aberystwyth Business School измерва себе си и се отличава от предоставянето на услуги и върховите постижения на продукта "златни стандарти" на университетския сектор в Обединеното кралство. Ние не сме тип бизнес училище, където вашите лекции ще бъдат със стотици други студенти и вие сте непознати на тафа през цялото време в университета. Размерите на класове в Абъристуит са малки и ще ни бъдете известни лично през първите няколко седмици от присъединяването ни. Имаме страхотен микс от британски и чуждестранни студенти от много различни страни и ще ви бъде лесно да се смесвате и да се сприятелявате с други студенти от широк кръг от среди и култури. Резултатът: Абъристуит редовно се гласува в Топ 5 на университетите във Великобритания за студентски опит и удовлетвореност на студентите.

репутация

Абъристуитският университет е дългогодишен традиционен британски университет с изключителна академична репутация. Магистърска степен на университета в Абъристуит ще бъде призната от работодателите в международен план и ще бъде предимство за вас през цялата ви бъдеща професионална кариера. В Aberystwyth Business School ние идентифицираме ключовите области от значение за нашите настоящи и бъдещи студенти. Резултатът е редовно и изключително високо признание, включително златната награда на Обединеното кралство за преподаване на върхови постижения през 2018 г., Университета за време на университета "Таймс" за безпрецедентни две години в 2017 и 2018 г. и 90% обща удовлетвореност на учениците според Националния университет. Проучване на учениците през 2018 г.

Настаняване и гаранция

Вие ще искате гарантирано настаняване, в идеалния случай в непосредствена близост до бизнес училището Абъристуит. Страхотна новина, получавате точно това. Aberystwyth Business School се намира в сърцето на университетския университет Penglais Campus и има много места за паркиране. Можете да стигнете пеша до центъра на град Аберистуит за 15 минути или да използвате редовните автобусни линии до и от центъра на града.

Обучение и учене

Aberystwyth Business School е известен с качеството на преподаване и учене и културния опит в изучаването на управлението и финансите. Персоналът е привлечен от академичните среди и от частния сектор, за да даде на студентите авангардни виждания за бизнес теорията и практиката. Докато се наслаждаваме на това, че сме малки и пресичайки над нашата тежест, нашите служители са много горди от това, което постоянно постигат. Нашите студенти признават ползите от гъвкавостта на учебната програма и високо фокусираното отразяване на дисциплината - ние не ви преподаваме на периферни теми, ние се фокусираме върху абсолютните основи; тези фундаменти, които ще осигурят важните за вас резултати: съвременни разбирания, изключителна професионална компетентност и пригодност за заетост.

Учебни ресурси

С електронен достъп до всички учебни ресурси, от които се нуждаете, над 1400 мрежови компютъра и безжична интернет връзка във всяка стая, никога няма да се сблъскате с желаната от вас информация, когато се опитвате да завършите задание. През последната година са били похарчени 4,5 милиона паунда за обновяване на учебните съоръжения, създавайки учебни съоръжения от световна класа. Ако обичате да превъртате страниците на истинските книги и вие имате късмет. Aberystwyth Business School се намира до библиотеката на Хю Оуен, където се провеждат всички книги и списания на университета. По-малко от пет минути пеша от кампуса Penglais е Националната библиотека за Уелс, библиотека с авторски права, която съдържа издание на всяка книга или периодични издания, публикувани в Обединеното кралство (6 милиона).

Заетост

Ние разбираме, че изучаването на степен е част от дългосрочната професионална кариера. Освен че постигате своята степен, за най-добър старт в света на бизнеса, трябва да имате най-съвременните умения и техники. Нашето преподаване обхваща основите на управлението и финансите, с акцент върху приложните знания, подкрепени, където е уместно, чрез акредитация от професионални организации. Завършилите училище са работили в много престижни учреждения, включително мултинационални организации, МСП и работодатели от публичния сектор. Студентите се подкрепят от кариерен офицер, мрежа от възпитаници и професионални класове през цялата им степен, за да преминат към пълноценна кариера.

Стипендии

Имаме множество щедри стипендии и стипендии. Вижте нашите степени за конкретни подробности и допустимост!

Места

Абъристуит

Aberystwyth Business School

Address
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Абъристуит, Уелс, Великобритания
Телефон
+44 1970 622500

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации