Прочетете официалното описание

Varna University of Management ( VUM ) е международна бизнес школа, разположена в Европа, България. Студентите от над 50 държави получават отлично образование по бизнес и маркетинг, ИТ, туризъм и хотелиерство, гастрономия и кулинарни изкуства.

VUM предлага бакалавърски и магистърски програми за двойни степени, преподавани изцяло на английски, в сътрудничество с университети в страни като Великобритания (Cardiff Met), Швейцария (BHMS), Холандия (Университет Стендън). Студентите изучават синхронизираната учебна програма, както в партньорските институции, и трябва да отговарят на същите високи стандарти при изпитите. Те завършват със степени както от партньорските университети, така и от VUM .

VUM поддържа отлични връзки с бизнеса и може да се похвали с дългогодишен успех на поставянето на своите студенти с водещи работодатели в САЩ, Австралия, Великобритания, Германия, Испания, Италия, само за да назовем няколко.

VUM в глобалното класиране

  • VUM е на първо място сред 1600 VUM по целия свят за мобилност на студенти, според престижните редици на U-Multirank
  • VUM получи 3 Palmes of Excellence - отлично бизнес училище с засилващо се международно влияние - от класификацията "Palme of Excellence" за Източна Европа.
  • Университетът е класиран на 9- о място в Източна Европа за степен MBA от Best-masters.com.
  • Университетът е на 20- о място в света за своята международна степен по мениджмънт и управление на туризма от Best-masters.com.
  • Броят на публикациите на факултета и студентите на VUM спечели класацията на университетите в топ 300 сред бизнес училищата по света, според SSRN .
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Varna University of Management

Международният MSc за хотелиерство и туризъм, предлаган от VUM е разработен така, че да отговаря на нуждите на мениджъри, ръководители и други професионалисти в туристиче ... [+]

Международният MSc за хотелиерство и туризъм, предлаган от VUM е разработен така, че да отговаря на нуждите на мениджъри, ръководители и други професионалисти в туристическата индустрия. Университетът е на 20- о място в света за своята международна степен по мениджмънт и управление на туризма от Best-masters.com.

С присъединяването си към тази магистърска програма ще можете да развиете своите управленски, изследователски и аналитични умения на най-високите стандарти, необходими за работа като член на ръководството на най-високо ниво в тази динамична индустрия.... [-]

Република България Varna
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Република България
Уебсайт
Телефон
+359 52 300 680