Varna University of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Варна Университет по Мениджмънт (VUM) е международна бизнес училище се намира в Европа, България. Студенти от над 40 страни получава отлично образование в Бизнес и маркетинг, Информационни технологии, Туризъм и гостоприемство управление, Гастрономия и Кулинарни изкуства.

VUM предлага бакалавърски и двойно-магистърски програми, преподавани изцяло на английски език, в сътрудничество с университети в страни като Великобритания (Cardiff Met), Швейцария (BHMS), Холандия (Stenden University). Изучават се синхронизира учебната програма, както в партниращите институции и трябва да отговарят на същите високи стандарти в прегледи. Те завършват с градуса от двете университетите-партньори и VUM.

VUM поддържа отлични връзки с бизнеса и да се похвали с дългогодишен успех на пускането на своите студенти с най-добрите работодатели в САЩ, Австралия, Великобритания, Германия, Испания, Италия, само за да назовем само няколко.

VUM в световната класация

  • VUM държи 1-во място сред 1061 ХЕИ в света за студенти Mobility, според престижната U-Multirank нарежда - VUM е горд да бъде присъдена втория темпове сред повече от 1300 ХЕИ в света от U-Multirank, класирана за международно Ориентация, Knowledge Трансфер и преподаване и учене.
  • VUM е предоставен 3 Златните палми за върхови - Отлично Business School с арматурна международно влияние - от класификацията на Палме за върхови постижения за Източна Европа. - Университетът е класирана 13-ти в Източна Европа за своята MBA степен от Best-masters.com. - Университетът е класирана 47-ият в света за неговото International Hospitality и степен по мениджмънт в туризма (MSC) от Best-masters.com.
  • Броят на публикациите от VUM преподаватели и студенти е спечелил университет класиране в топ 300 сред бизнес училища от цял ​​свят, в зависимост от Social Science Research Network (SSRN).
Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Summer courses » Преглед Бакалавриати » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

MSC международната гостоприемство и управление на туризма

Campus Редовна форма October 2018 Република България Varna

Международният хотелиерството и туризма Management Магистър предлагани от VUM е проектиран, за да отговори на нуждите на мениджърите в индустрията, мениджъри и други професионалисти в туристическата индустрия. С присъединяването си към тази магистърска програма ще бъде в състояние да се развива вашата управление, научни изследвания и аналитични умения на най-високите стандарти, изисквани за работа като член на управление от високо ниво в рамките на тази динамична индустрия ... [+]

Международният хотелиерството и туризма Management Магистър предлагани от VUM е проектиран, за да отговори на нуждите на мениджърите в индустрията, мениджъри и други професионалисти в туристическата индустрия. С присъединяването си към тази магистърска програма ще бъде в състояние да се развива вашата управление, научни изследвания и аналитични умения на най-високите стандарти, изисквани за работа като член на управление от високо ниво в рамките на тази динамична индустрия.... [-]


За контакти

Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт

Адрес 13A Oborishte Street
Varna, Република България
Уебсайт http://www.vum.bg/
Телефон +359 52 300 680