Stafford

Представление

Прочетете официалното описание

Stafford е сформирана през 1993 г., в ОАЕ, с единствената цел да предостави помощ за дистанционно обучение на бизнес професионалисти в Близкия изток, за да се постигне добро качество на международно признати квалификации, които ще ги маркират като сериозни мениджъри и напреднат в кариерата.

Като се започне със 7 ученици през 1993 г. над десетилетие по-късно, ние се занимават със средно 1000 студенти годишно възползването дистанционно обучение. Всички те са сериозни мислещи заети мениджъри, доказващи на света, че те имат предвид, за да успее.

Stafford е изцяло фокусиран върху подпомагането на пълно работно време специалисти в бизнеса с качеството на дистанционното обучение, за да се ускори тяхната кариера чрез независимо проучване.

Stafford работи в целия Близък изток и Levant регион предлагане дистанционно обучение Executive MBA е, докторати, ВА, дипломи и др.

Ние се гордеем с нашия ангажимент за академичния и бизнес успеха на нашите студенти, нашите отлични отношения с нашите британски университети, нашата почтеност и високото качество на нашата академична и административна подкрепа на персонала.

През годините сме гледали много от нашите ученици се изкачи по корпоративната стълбица и да стигнат до върха с тяхната добавена знания чрез дистанционно обучение MBA и други курсове като докторска и майстори. В резултат на Дистанционно обучение MBA, студенти успешно са отворили своите собствени предприятия, или се превърнал директори на мултинационални компании. Някои са напълно променен професионалното си развитие и са придобили удовлетворяване на знаейки, че те са в техния истински елемент след години в малко възнаграждаване работа.

И сега с над 2000 завършва професионалисти като приятели, ние се стремим да изпълнява нашата дистанционно обучение мисия напред към следващото поколение на учениците. Нашата гордост от нашите ученици се удвоява всеки път, когато присъстват на дипломирането им церемонии в самия университет.

51653_Stafford-банер-партньор-UK-университети
Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Online BAs » Преглед Online MBA » Преглед Online Магистър по изкуствата (MA) » Преглед Online MSc » Преглед Задочни и вечерни MBA » Преглед Програми DBA »

Видео

Distance Learning - The Stafford Advantage

За контакти
Адрес на мястото
United Arab Emirates
United Arab Emirates Online, AE
Адрес на мястото
Bahrain Online, BH
Адрес на мястото
Jordan Online, JO
Адрес на мястото
Kuwait Online, KW
Адрес на мястото
Lebanon Online, LB
Адрес на мястото
Oman Online, OM
Адрес на мястото
Qatar Online, QA
Адрес на мястото
Saudi Arabia Online, SA