Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Представление

Прочетете официалното описание

The Universidade Estadual Паулиста (UNESP) е създадена през 1976 година. Той затвърди проект присъедини научни, технологични, икономически, културно и социално развитие ангажира с демократичните принципи и ясно съзнание за статута си на държавна институция, поставена и високо активна в бразилското общество. Unesp's действия са съсредоточени в почти всяка сфера на експериментални и теоретични науки като: инженеринг, здравеопазване, комуникации, хуманитарни науки, социални науки и изкуства, наред с другите.

Взаимодействието на UNESP с различни сектори на обществото оказва силно влияние върху неговата социална пейзаж. Неговото високо ниво на квалификация може да се потвърди чрез изразителен броя на бивши ученици, включени в професионалния пазар, както и неговото най-горната позиция в бразилския национален редици по отношение на всички области, в които тя присъства.

Следвайки световната тенденция и със сигурност ще бъде подготвен за това, UNESP сега, повече от всякога, в търсене на нови граници на кръста и предизвикателства, за да се изправи, с подписването на нови споразумения с най-високо качество институции по целия свят.

UNESP е институция уважаван с постигнатите членове, напълно акредитирани програми и силна база за научни изследвания - и те ще останат на своите приоритети.

UNESP е един от най-големите и най-важни бразилски университети, с изтъкнати постижения в преподаването, изследванията и консултантски услуги. UNESP се подкрепя от държавни фондове и заедно с USP (Universidade де Сао Пауло) и Unicamp (Universidade Estadual де Кампинас) предлага безплатен обществен висшето образование в Sao Paulo членка.

UNESP е най-успешният модел на multicampus университет в Бразилия. като уникална характеристика позволява интензивни и разнообразни дейности в Сао Пауло, най-развита държава в страната. неговото влияние може да бъде разпознат от нивото на регионалното развитие, където са разположени неговите кампуси: един в столицата на щата и 22 други стратегически разпределени из цялата държава.

ТЕХНИЧЕСКИ И SCIENTIFICAL СЪТРУДНИЧЕСТВО

Подкрепа агенции и ресурси за управление

За развитието на основните си дейности UNESP получава финансова помощ от основните изследвания в подкрепа агенции в страната, като например: FAPESP, CNPq, пелерини и FINEP. Тези ресурси са гарантирани от споразумения, които позволяват на преподаватели и студенти да участват в програми за обмен, развитие на академични проекти и услуги. Тези споразумения са подписани с национални и чуждестранни университети, институти, асоциации, фондации, градски зали, държавни бюра, министерства, федерални и държавни агенции и частни компании, добавянето на до 300 партньорства, които повишават ежегодно.

Места

Сао Пауло

Address
Rua Quirino de Andrade, 215
01049-010

Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: