IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Представление

Прочетете официалното описание

ПЧИ в света и на света в ПЧИ

O Istituto Europeo ди Design е международна мрежа от висококачествено обучение по дизайн, мода, визуална комуникация и управление на творчески дисциплини.

От откриването си през 1966 г., още преди дизайн университети възникнали в Италия, FDI е представен като център на високо иновативни предложения, с прагматичен образователен модел и богата култура. Обединявайки най-добрите черти на професионалните училища и Академията, на Istituto е реализацията на модел институция, основана на синтеза на мисълта на своя основател и настоящ президент, Франческо Морели. "Знания и ноу-хау" е водещият принцип на учението на проект ПЧИ.

В момента, в Istituto е международна мрежа университетско ниво. Той разполага с офиси в Италия, Испания и Бразилия, като се започне с Китай, разширява международното си присъствие с особено внимание към страните герои на новата икономика, продължава да бъде културен проект и предприемач постоянно се развива.

Околна среда, устойчивото развитие, изкуство, високи постижения, изработен в Италия и цифровите медии са едни от най-професионалните сценарии, за които се отправят нови пътеки за обучение, предложени от IED.

ПЧИ Сао Пауло

O Istituto Europeo ди Design - IED Сао Пауло, На първото устройство извън Европа, открит през 2005 г., когато Бразилия започна своя икономически растеж. Големите природни ресурси, от една страна и утвърждаване на собствените си културни ценности на другия гласове Бразилия в размера на страните, които могат да направят разлика в новия световен икономически ред, който се изготвя.

Оценката, от бразилците на италианското творчество в областта на модата и дизайна оплодената почвата за колеж и се оставя ПЧИ проследи курс на обучение в състояние да подготви ценени професионалисти и играе от бразилски компании.

Всяка година ПЧИ допринася да се позиционира Сао Пауло като столица на латиноамериканската мода. В областта на проектирането, училището допринася за еманципация на бразилския продукт на външния пазар. Най-дидактически модел на ПЧИ също позволи осъществяването на образователни програми за развитието на различни сектори на производството в някои бразилски щати, с стратегически партньорства с публичния и частния сектор.

Места

Сао Пауло

IED - Istituto Europeo di Design

Address
Rua Maranhão 617
HIGIENÓPOLIS

01240-001 Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия
Телефон
+55 11 3660-8000

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия