Прочетете официалното описание

Един град на постоянно нащрек за нещо ново.

Рио де Жанейро винаги е била обобщението на всичко, което е Бразилия.

Това е точката, където културното разнообразие се събират, и театъра, където цялата страна водещите културни движения и събития тяхната сцена дебюти.

Rio е дом на самба и боса нова, до Бразилия модерна архитектура и съвременното изкуство, към бетон поезия и нео-реалист движение "Cinema Novo".

Град, богат пластмаса креативността, изобретателска капацитет, очарователни цветови схеми и "повторна измислени" материали са истински знак за Бразилия множество идентичности.

Това е спонтанна и неакадемичен форма на дизайна на практика, нещо като crossdiscipline където модата, графичен и продуктов дизайн се срещат в търсене на еволюция на форми и преживявания.

В границите на Rio Genius локуси, IED ще фокусира своите учебни програми, които да се предприемат в не само дизайн, мода, комуникационни и визуални изкуства, но и най-иновативни принципите на устойчива архитектура и на стратегическа и дизайн услуга.

Програми с обучение на:
Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Искате да научите маркетинг и като мода? Искате да научите мода и като маркетинг? Нейното място е в IED Rio.В професионалния маркетинг маркетинг майстор, вие научавате ма ... [+]

Този курс се обучава в Португалския език. Придружен от професионалисти от компании като Vogue и Osklen, студентът ще разработи маркетингов и комуникационен проект за модна марка.

Чрез няколко връзки с пазара, студентът ще има актуална визия за района и ще може да стартира своя собствена марка и да се присъедини към комуникационните отдели на големите модни компании.

В партньорство с "Леви", професионалният магистър по маркетинг на модата предлага на студента шанс да се свърже с ежедневието на една от най-големите компании за облекло в света.... [-]

Бразилия Rio de Janeiro
Септември 2019
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
400 часове
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Нейното място е в IED Rio.В професионалния магистърски курс по моден маркетинг научаваш маркетинг с професори, които са референт в модния пазар. Придружен от професионали ... [+]

Защо?

Да се научат маркетингови стратегии и комуникация с модни професионалисти, признати на модния пазар.

За кого?

Мода, Комуникация, Реклама, Журналистика, Маркетинг, Дизайн и свързани области, с интерес към навлизане на пазара, или създаване на собствена марка, или работа в комуникационните отдели за мода.

Как е?

Студентите развиват стратегическо маркетинг и комуникационно планиране за модна марка, а чрез връзки с фирми придобиват актуална представа за пазара.... [-]

Бразилия Rio de Janeiro
Септември 2019
португалски,Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
14 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Бразилия
Уебсайт
Телефон
+55 21 3683-3786