Grupo Tiradentes

Представление

Прочетете официалното описание

Готови ли сте?

В сегашния световен пазар на труда, възпитаник на Сао Луис е различен от тези, които учат или възпитаник от друга институция. Това е така, защото политическата-педагогически предложението на Сао Луис предвижда разработването на технически умения, а също и човекът. Поради това, Сао Луис ще се подготвят по-добре за света на труда и увеличаване на шансовете си за намиране на работа, насърчаване и увеличаване на заплатите.

Това е възможно само, защото в Сао Луис ви има персонал от учители-специалисти, учители и лекари, които работят в салона, но също така имаме богат опит в своята област, да не говорим, че учителите включват и превод на тяхното преподаване философия повече хуманизирано на Сао Луис , В допълнение, Сао Луис е пионер положителни и значими понятия според МЕС. Той също така разполага с подходящи съоръжения, справедлива цена и отлично обслужване, което осигурява на тези, които са учили в Сао Луис по-гостоприемна среда, в края на краищата, да Колеж по Sergipana семейство Сао Луис университет.

МИСИЯ: "Развитие на обществото чрез качествени услуги, свързани с образованието и културата."

VISION: "За да стане до 2020 г., една от трите най-големи способности на Sergipe, признати за качеството на образованието, услуги и човешките взаимоотношения, с акцент върху включването, предприемачеството и пригодността за заетост"

Ценности и принципи:

Сейнт Луис школа на Франция се ръководи от следните ценности и принципи:

толерантност Работа Смирението етика Отговорност Отношение самосъзнание

Места

Aracaju

Address
Faculdade São Luís
R. Laranjeiras, 1838 - Getúlio Vargas,

49055-380 Aracaju, Държава Сергипе, Бразилия

Програми

Курсове за ръководители