Faculdade Ideal (FACI)

Представление

Прочетете официалното описание

Идеалният училище (FACI) започна да функционира през първата половина на 2000 г., с течение на директорите. Оттогава тя се фокусира върху академичната качеството на техните курсове и днес е включен в Para, и институцията на висшето образование с най-добрите PMI държавата.

С около 2500 студенти, от Faci предлага бакалавърски, бакалавърска и технологиите, както и специализанти курсове по мениджмънт, технологии, инженерство, архитектура, образование и право.

През декември 2014 г. Faci стана част от DeVry Образование Group, една образователна група US с над 80 годишна история в областта на образованието и присъства в 55 страни, с 160 000 студенти. Това прави FACI първата и единствена международна школа на Витлеем, която дава възможност на нашите студенти имат достъп до редица ползи и програми, като обмен в САЩ и курс по английски език субсидирани. Разположен на първа част на града, в квартал Batista Campos, FACI разполага с модерни класни стаи, лаборатории с най-съвременна техника, библиотеката и на инфраструктура с международния стандарт, че само един колеж DeVry Бразилия може да предложи.

Бъдете завършил професионално в FACI, означава да са живели всички необходими за внедряването на позиции, намиране на решения и пуснати веднага на практика цялото съдържание абсорбира в колежа преживявания.

Елате в нашия факултет, изберете най-доброто за вас курс и да се запишете за нашия приемен изпит. Ако искате образование от световна класа, за Faci е най-добрият вариант.

Места

Белем

Address
Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos
66025-610 Белем, Щатска държава, Бразилия

Програми

Това училище също предлага: