Universidade Estácio

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1970 г. от Джон Uchôa Cavalcanti Netto, с изпълнението на колегиума на закона, Неговото име е в чест на военна Portuguese основателя на град Рио де Жанейро и водещата първото общо-губернатор на Рио де Жанейро. През 1980-те години на UNESA посветена на откриването на други хуманитарни дисциплини, като се превръща в университет в 1988.1 годината с които през следващото десетилетие нараства отваряне нетрадиционни курсове по комуникация и бизнес зона; които тя е основен иновациите в областта на маркетинга на висшето образование в щата Рио де Жанейро, а след това на национално равнище. През 2000 г. той отваря бързо биомедицински науки.

The Estacio има богат преподавателски структура, и предлага студенти и широк смисъл и по-точно казано в различни области на знанието. Известно е също така и за ваканционни курсове оферта за откриване на общността, през юли и януари.

Estacio де Sa Университетът предлага и международното обучение в областта на хотелиерството, без да се налага да напускат страната чрез партньорства с европейски училища. Тя е партньор на Лозана Ecole Hôtelière (Hospitality), Лозана Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse свита (Гастрономия), Университета в Коимбра (вдясно), северна Каролина университет Greensboro е (Insurance Management) и The Walt Disney World компания (за управление на бизнеса Хотелиерите и Tourist) 0.2 В допълнение към преподаването в инвестициите, също управлявани професионален футболен отбор, Estacio де Sa Soccer клуб между 2004 и 2011 година.

Места

Рио де Жанейро

Address
R. do Bpo., 83 - Rio Comprido
20261-063 Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия