ESPM – Brasil

Представление

Прочетете официалното описание

За Уики

Необичайното в постоянно движение

С повече от 65-годишна история ESPM е бразилска справка в комуникацията, маркетинга и управлението във висшето образование, с ДНК на иновациите и технологиите, присъстващи във всички учебни процеси, обучаващи се професионалисти, подготвени за бъдещето.

Ангажиментът на ESPM за високи постижения и дълголетие е да поддържаме качеството и репутацията си постоянни, било то на десет, двадесет и петдесет години. Почитаме дипломата и доверието на всеки наш ученик.

Нашата история

ESPM е създаден през 1951 г., време, когато рекламата се разраства като бизнес сектор в голяма част от света и се превръща в професия. Група рекламодатели и медийни предприемачи имаха визията, че само с училище за високи постижения ще имаме силна и развита комуникационна индустрия в Бразилия. И така, ESPM се роди.

Днес училището, в което „Обучава тези, които го правят“, винаги е имало около 15 000 ученици и 600 учители, работещи на пазара, кампуси в градовете Сао Пауло, Рио де Жанейро и Порто Алегре. Международни партньорства с известни университети в повече от 10 държави.

С цел да постигнем своите постижения и постоянство в сектора и да обучаваме мултидисциплинарни професионалисти, в момента се предлагат 8 бакалавърски курса: Администрация, Социални и потребителски науки, Кино и Аудиовизуал, Дизайн, Журналистика, Реклама, Международни отношения и ТЕХ.

Портфолиото ни включва също и следдипломни, магистърски, докторски и безплатни курсове, с кратка и средна продължителност.

  • Нашата мисия: Да формираме лидери, способни да трансформират бизнеса и да развият страната.
  • Нашата цел: Да създадем глобални центрове за високи постижения в Бразилия в нашите области на дейност.
  • Нашите ценности: Академични постижения; Етика и истина; Свободна инициатива и свобода на изразяване; Човешко и социално изкачване; Разнообразие.

ESPM LifeLab

Безпрецедентна инициатива в бразилската академична среда

С промените на пазара на труда, причинени от социалния и технологичния напредък, е трудно да се предвиди бъдещето на професиите, което увеличава професионалната несигурност и несигурността. Затова преоткрихме начина на преподаване и учене, както лично, така и професионално.

Във всички курсове насърчаваме нашите студенти да развият не само умения, конвенционални за избраната от тях кариера, но и такива, които насърчават социалното благополучие, способни да формират повече човешки и необичайни същества. Тези компетенции са свързани с три основни стълба:

  • Метакогнитивна (самообучение): Бенчмарки и инструменти за подготовка за живот, който търси обучение.
  • Techquant (цифрово владеене): владеене на числа и технологични иновации. Работата с дигиталния свят е от съществено значение за разбирането на света и следователно за нашите взаимоотношения.
  • Социоемоционални (самопознание): Развитие на така наречените меки умения, като самопознание и лидерство. Подобрени комуникативни умения и междуличностни отношения.

На живо ЕАД

В допълнение към курсовете лице в лице, ние имаме пълна платформа от безплатни онлайн и следдипломни курсове, преподавани в пионерски формат в Бразилия. 100% класове на живо, взаимодействие в реално време между учител и ученик, с неограничен достъп до записани часове.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Академичен генерален план

Разликата на активните методики на преподаване

От 2013 г. имаме академичен генерален план, който представя уникални и диференцирани предложения, които да ръководят нашите студентски инициативи. Ние обединяваме нашия опит в единен модел на преподаване, който е все по-конкурентен.

Ние даваме приоритет на използването на активни методологии, използвани в най-добрите университети в света и способни да мобилизират обучението на студенти и да преодолеят ограниченията на традиционните часове. Намалихме лекциите и насърчихме повече практическа динамика в конкретни пространства, в няколко кабинета и кабинети в многопластови лаборатории.

Програми за обмен

Признаваме значението на международния опит в обучението на нашите студенти, поради което имаме споразумение с няколко институции по света, в страни като Аржентина, Канада, Чили, Колумбия, Испания, САЩ, Франция, Англия, Италия, Мексико и Португалия.

Всеки студент по ESPM може да вземе част от обучението си в чужбина, избирайки между краткосрочни и дългосрочни курсове.

Безплатна образователна застраховка

Гарантирана постоянност на курса

Тук всички студенти могат да следват обучението си по-лесно. ESPM предлага безплатна образователна застраховка, която гарантира непрекъснатостта на курса, в случай на непредвидени събития, които правят невъзможно заплащането на обучение, в допълнение към предлагането на 24-часова помощ при злополуки.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Места

Сао Пауло

Address
Rua Dr. Álvaro Alvim, 123
Vila Mariana - São Paulo

Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия

Сао Пауло

Address
Rua Joaquim Távora, 1240
Vila Mariana - São Paulo

Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия

Сао Пауло

Address
Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I
Chácara Santo Antonio - São Paulo

Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия

Рио де Жанейро

Address
Rua do Rosário, 90
Centro - Rio de Janeiro

Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия

Рио де Жанейро

Address
Rua do Rosário, 111
Centro - Rio de Janeiro

Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия

Порто Алегре

Address
Rua Guilherme Schell, 350
Santo Antônio - Porto Alegre

Порто Алегре, Щат Рио Гранде до Сул, Бразилия

Флорианополис

Address
Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande
Florianópolis - Santa Catarina

Флорианополис, Щат Санта Катарина, Бразилия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия