Access Masters

Представление

Прочетете официалното описание

Пролетната обиколка "Масаж на Access Masters 2018 г." започва на 24 януари с мероприятие в Брюксел, като предлага на кандидатите за магистри възможността да се срещнат с най-добрите училища One-on-One.

Между януари и април 2018 г. турнето ще даде възможност на бъдещите кандидати да се срещнат с водещи международни университети и бизнес училища в 17 събития в Европа, Латинска Америка, Индия и Близкия изток. Access Masters обиколка ще посети Берлин и Брюксел за първи път. Намерете пълния график на страницата със събития в accessmasterstour.com

Специален образователен опит

По време на събитията от Access Masters програма Access Masters студенти от бакалавърската степен или последните завършили могат да открият най-подходящата магистърска програма. Събитията съчетават справедливи, индивидуални срещи и консултантски сесии, които дават възможност на кандидатите да проучат възможностите за образование по най-добрия начин.

Събитията „един към един“ дават възможност на участниците да се срещнат с вътрешни служители от най-добрите бизнес училища - директори на прием, професори, настоящи студенти и възпитаници. По този начин те са в по-добра позиция да определят най-добрите програми за тях и да подобрят шансовете си за прием. Срещите „един към един” предлагат възможност да научите повече за индивидуалните програми за бизнес майстори директно от източника, да откриете всички важни за вас детайли и да сравните различни гледни точки и опит.

Панаирите за Access Masters позволяват на участниците да се запознаят с много различни магистърски програми едновременно. По време на открития справедлив формат, потенциалните кандидати за магистрати могат да се срещнат с всички участващи университети и да получат подробности за пълния обхват на техните дипломирани програми, извън бизнеса и управлението. Това осигурява усещане за университетската среда и интердисциплинарния опит, в който може да се потопите.

Но тези събития не са само за подпомагане на бъдещите студенти да намерят подходящата програма. Аспирантите могат да се възползват и от експертната обратна връзка за силните страни и областите за подобряване на техния профил в МВА, професионални съвети за това как да изберат правилните програми и какво прави изключително приложение. Те могат също да получат практически съвети за подготовка на тестовете (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS и др.), Кандидатстване за стипендии и други възможности за финансиране.

Накратко, Access Masters Tour ви дава възможност да проучите, да подготвите и да започнете своето следдипломно обучение по най-добрия възможен начин.

Кой може да се възползва

Събитията на Access Masters са предназначени да помогнат на бъдещите студенти-магистри да открият магистърските програми, които им подхождат най-добре.

Организаторите насърчават учениците в последната година от бакалавърската си степен, както и последните завършили да се присъединят към събитието. Повечето магистърски програми приемат кандидати без трудов опит. Някои програми обаче са насочени към млади професионалисти, които вече имат около две години професионален опит, съответстващ на предвидената област на специализация в дипломирането.

Владеенето на английски език за академични изследвания е задължително, тъй като по-голямата част от програмите, представени на събитията Access Masters , се преподават на английски език.

Важно е също така да знаете, че Формулярът на събитието "Един към един" и панаирите " Access Masters за Access Masters отнасят за различни видове кандидати.

Форматът на събитието “един към един” е предназначен за бъдещи студенти, които се интересуват от бизнес степени. Кандидатите се свързват с бизнес училища, които отговарят на техния профил и предпочитания по време на 20-минутни срещи, които са планирани предварително.

Панаирите, от друга страна, позволяват на кандидатите да се срещнат с десетки представители на училищата, за да научат за различни магистърски програми. Това разнообразие от програми и формати дава възможност на събитията на Access Masters да помогнат на голям брой кандидати да изберат своя път в живота.

Места

Сао Пауло

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия

Буенависта

Address
Alameda Santos, 1123
Буенависта, Щата Мексико, Мексико

Мумбай

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Мумбай, Махаращра, Индия

Милан

Address
Piazza della Repubblica 20
Милан, Ломбардия, Италия

Ню Делхи

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
Ню Делхи, Делхи, Индия

Париж

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Париж, Ил дьо Франс, Франция

Москва

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Москва, Москва, Русия

Рио де Жанейро

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия

Бейрут

Address
Бейрут, Бейрутска губерния, Ливан

Мюнхен

Address
Maximilianstraße 17
Мюнхен, Бавария, Германия

Меделин

Address
Carrera 42a No. 1-15
Меделин, Antioquia, Колумбия

Киев

Address
5, Alla Tarasova Street
Киев, Град Киев, Украйна

Брюксел

Address
Rue du Commerce 9
Брюксел, Белгия

Лима

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Лима, Регион Калао, Перу

Bengaluru

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Карнатака, Индия

Богота

Address
Calle 73 No.8-60
Богота, Богота, Колумбия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия