Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Представление

Прочетете официалното описание

• училище "Солвей Брюксел"

Училището "Солвей Брюксел" е факултетът по икономика и управление на Университета "Либерия дьо Брюксел", един от най-големите университети в Белгия, с вековна традиция за високи постижения във висшето образование. Всяка година училището, което е акредитирано от EQUIS и AMBA , приветства над 4000 студенти, участващи в над 30 програми, включително бакалавърски, магистърски, магистърски, магистърски, управленски и вътрешнофирмени програми . Мисията на SBS-EM е да има решаващо и положително въздействие върху начина, по който се разглеждат икономическите и бизнес предизвикателства. Училището се стреми да посрещне най-належащите икономически и бизнес предизвикателства на нашето време с уникална комбинация от умения за научна строгост, контекстуално ангажиране и решаване на проблеми.

as
Стойностите на Solvay Brussels School:

Свободно допитване, Превъзходство, Предприемачески дух, Интеграция, Равни възможности, Демократично управление, Обществено значение

• Брюксел, международна градска и европейска столица

В сърцето на Европа, само на 1 час 20 часа с влак от Париж, 1:30 от Амстердам и 1h50 от Лондон и Кьолн, Брюксел предлага всички предимства на столицата и качеството на живот на голям и оживен град. Брюксел е дом на всички големи европейски институции. Това е официалното седалище на ЕС и много други политически и икономически органи, вземащи решения, и се бори с нарастващ брой фирми, организации и международни експерти. Дългите традиции на гостоприемство и обмен в най-зелената столица на Европа означава както посетители, така и жители. Можете да се насладите на широка комбинация от световна храна и музика, докато лешоядите за култура могат да избират от множество музеи и шоута.

• Кариерното обслужване

SBS-EM предлага дейности за личностно развитие - които осигуряват практическо ръководство и индивидуално коучинг по отношение на подхода към пазара на труда, семинари, писане на автобиография и писма за кандидатстване, симулации за интервю и др. представяне на фирми и възможности за заетост. С течение на годините SBS-EM спира: "както е развила мрежа от работодатели и спре =" като установени контакти с фирми в Белгия и по целия свят.

• Международна програма

Тъй като глобализацията вече е реалност, училището разглежда възможността да живее и учи в чужбина като фундаментално в обучението на учениците от малц. Училището предлага много възможности за мобилност: международна програма за обмен (един семестър в чужбина - повече от сто партньори), няколко двойни степени (една година в чужбина), нарастващият QTEM мрежов малц = "aster (два семестъра в чужбина). е най-добрият начин студентите да се подготвят за професионален живот и международна среда.

• Известни алумни

Мариан Бертран, професор по икономика, университет в Чикаго

Пенит Бхатия, генерален мениджър, ING (Индия)

Лоран Бутон, професор по икономика, Бостънския университет

Лиор Коен, продуктов мениджър

Ерик Бойер де ла Гродай, президент на ING Белгия

Gaëtan de Ralt = "assenfosse, научен сътрудник, Университет в Мелбърн

Mathialt = "като Dewatripont, директор на Националната банка на Белгия

Доминик Льорой, главен изпълнителен директор, Belgacom

Изабел Медейрос, Мениджър на експертните процеси, ING Белгия

Оливие Паулс, главен мениджър продажби на едро, роуминг услуги на Vodafone

Peter Praet, член на управителния съвет, Европейска централна банка

Nicolalt = "като Steisel, съосновател

Жан Ван Уетер, директор на страната (Танзания), VSO Talk

José Zurstralt = "assen, Предприемач, основател на Skynet и Keytrade Bank

Повече информация: solvay.edu

Места

Брюксел

Address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

B-1050 Брюксел, Белгия

Джорджтаун

Address
Джорджтаун, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Милан

Address
Via Raffaele Lambruschini,4C
20156 Милан, Ломбардия, Италия

Акредитации