KU Leuven: Faculty of Social Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В УЧИЛИЩЕТО НА СОЦИАЛНИТЕ НАУКИ

Факултетът по социални науки в KU Leuven е дом на приблизително три хиляди студенти, около петдесет професори и двеста научни сътрудници. Целта на факултета е да допринесе за качеството на обществото и да анализира и информира обществените тенденции чрез своето образование и изследвания. По този начин нашите програми са тясно свързани с текущите събития. Като студент ще следите внимателно развитието на съвременното, бързо развиващо се и променящо се общество.

Топичният и иновативен аспект на нашите програми е и в нашата модерна инфраструктура. Нашият кампус е оборудван с усъвършенствана учебна технология, Wi-Fi, библиотека, посветена изключително на социални науки, медиен център с лаборатория за ползване и огледало за наблюдение и център за срещи с оборудване за видеоконференции. Чрез интерактивната среда за цифрово обучение (Toledo) и нашия онлайн студентски портал можете да проверите онлайн таблото, да се консултирате с учебни материали и да допринесете за дискусионния форум.

Нашите програми също имат силна международна ориентация както в резултат на тяхното съдържание, така и чрез международен обмен на студенти. Факултетът предлага и програми за магистърски програми по английски език.

Образованието във Факултета по социални науки се основава на отличните научни изследвания на различните изследователски отдели на факултета. Нашите учени са активни в национален и международен контекст и публикуват резултатите си в много разнообразни форми, вариращи от доклади на правителствената политика до статии в известни периодични издания.

В допълнение към образованието и научните изследвания, ръководството на студентите е третият голям стълб на Факултета по социални науки. Учениците в нашия факултет никога не са оставени на собствените си средства. Ангажиран екип от преподаватели и учебни съветници винаги са там, за да ви тренят.

СЛЕДВА ДА СЕ ИЗСЛЕДВА В КУ ЛЮВЕН

Добре дошли в Катедралния университет в Льовен, един от най-старите университети в Европа. Предлагаме висококачествено образование, базирано на авангардни международни научни изследвания и отлични, широкообхватни учебни заведения. Льовен е живописен исторически град, но този, който е оживен с живот и живее в студентски ритъм.

Разположен в Белгия, в сърцето на Западна Европа, KU Leuven е център на учене в продължение на почти шест века. Днес е най-големият университет в Белгия и е основан през 1425 г. и е един от най-старите и известни университети в Европа. Като водещ европейски изследователски университет и съосновател на Лигата на европейските изследователски университети (LERU), KU Leuven предлага голямо разнообразие от международни магистърски програми, подкрепени от висококачествени, иновативни, интердисциплинарни изследвания.

От основаването си, KU Leuven е със седалище в града, който споделя името си. Льовен е приятно, безопасно и оживено студентски град, където богата история с векове среща науката. Университетът предлага също програми в университети в 11 белгийски града, включително Брюксел, Гент и Антверпен.

Мисия

KU Leuven изпълнява мисията си, като предоставя висококачествени интердисциплинарни изследвания и образование с католически подпис.

Места

Льовен

Address
Parkstraat 45 bus 3600
3000 Льовен, Фландрия, Белгия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: