International Football Business Institute

Представление

Прочетете официалното описание

През 2014 г. основателите Jos José Verschueren и Simon Van Kerckhoven излязоха с идеята да създадат академичен курс във футболния бизнес. Това беше началото на двугодишно пътуване.

Официалното откриване

Това пътуване приключи на 26 септември през 2016 г. с официалното откриване на Международния футболен бизнес институт или IFBI в новия ни дом "Университетска фондация" в сърцето на Брюксел. Благодарение на две години трудолюбие и подкрепата на съоснователите Робърт Куийпърс и Уолтър Мортелманс, сега е възможно млади бакалаври и млади майстори да започнат кариерата си във футболната индустрия.

Дом за класа и стил

Международният институт по футбол се намира в университетската фондация в Брюксел. Автентична сграда в сърцето на столицата, основана през 1920 г. за подкрепа на висшето образование и научните изследвания. Място за международни учени да се съберат и да се срещнат с представители на гражданското общество.

yr8l

Стилът на мястото се говори сам за себе си. Това е място, което вдъхва класа и изисканост и осигурява на IFBI всички необходими помещения за настаняване. Аудитория за участниците да следят ежедневните лекции и области, за да се срещнат, да учат, да обядват и да се отпуснат.

Ексклузивна настройка, която отразява образа и характера на нашия институт и предлага на нашите участници идеалното място да учат и да се надграждат на качествата като бъдещи футболни мъже и жени.

Klejdi Zenelaj Завършил IFBI 16-17

"Научих се да играя футбол без топката. Фантастично място за обучение, фантастични хора, с които да работите. Една година от тази програма ми даде мрежата във футболната индустрия, която никога не бих си представяла. Заслужава си цената, която си струва знанието. Благодаря на всички за най-добрата година от живота ми. "
Jaideep Chakrabarty завършил IFBI 16-17

- Бил ли си някога в "Камп Ноу"? Някога сте ходили в залите на ФИФА и УЕФА? Виждали ли сте някога финал за Европейска купа, LIVE? Аз имам. Мечтаех да правя всичко това и благодарение на IFBI, изпълних всичките. През последната година имах толкова страхотно преживяване, че ще се грижа през целия си живот. Благодаря ви IFBI. Ти си специален."

Места

Брюксел

IFBI - International Football Business Institute

Address
Egmontstraat 11
1000 Брюксел, Белгия
Телефон
+32 495 15 04 66