Xavier University School of Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Xavier университет, Факултет по медицина (XUSOM) е основана през 2005 г. и е нает от правителството на Аруба с разрешение от Министерството на образованието на Аруба. Намира се в Оранестад, столицата на Аруба, студенти Карибско медицинско училище са снабдени с безопасна и сигурна обстановка да се съсредоточи върху обучението си. Като най-голям град в Aruba, Ораниестад лесно може да бъде постигнато чрез директни полети от всички краища на света.

Нашите базирани US курсове се водят от изтъкнати лекари от САЩ, които са ангажирани с преподаване. Студент Карибски медицинско училище в съотношение преподаватели да е 25 към 1, което дава на студентите с индивидуална учебна среда. Всички кабинети и класни стаи имат състоянието на техниката оборудване, включително LCD проектори, графики и анатомия музеи. Пластифицирани човешки трупове се използват за преподаване и дисекция. Анатомичните дисекции се извършват в Dr. Хорацио E. болница Oduber, местната болница в Аруба.

Много търговски центрове, правителствени офиси и заведения за бързо хранене са разположени в непосредствена близост до Карибско медицинско училище. В непосредствена близост до централната автогара позволява на студентите лесен достъп до всички части на острова.

Самият корпус е наскоро ремонтиран, модерно съоръжение се състои от над 125 000 квадратни метра. Цялото съоръжение е състояние централна климатизация и е снабден с безжична технология през цялото време. Студентите са гарантирани осигурен достъп до кампуса на всички времена, като XUSOM има през нощта и през почивните дни служители по сигурността на място. Кампусът обхваща най-различни мултикултурна атмосфера, в която всички ученици да се чувстват приети и удобни.

Места

Оранджестад

Address
Xavier University School of Medicine, Aruba
Santa Helenastraat #23


Оранджестад, Аруба