American University of Armenia

Представление

Прочетете официалното описание

За AUA

Американският университет на Армения (AUA) е частно висше учебно заведение, като предлага глобално образование в Армения.

AUA е свързана с Университета на Калифорния и акредитирани от WASC Старши колеж и университет комисия, 985 Atlantic Avenue, # 100, Аламеда, CA 94501, 510.748.9001.

Основана през 1991 г., AUA осигурява високо качество, завършил и висшето образование, която да насърчава гражданското участие и насърчава демократичните ценности, насърчаване на стипендия в обстановка, която цени и развива високи академични постижения, безплатно запитване, почтеност, стипендия, лидерство, и служба на обществото.

Завършил програма AUA предлага магистърски степени в осем области на изследване: Бизнес Администрация, индустриален инженеринг и мениджмънт системи, компютърни и информационни науки, политически науки и международни отношения, икономика, обществено здраве, право, и преподаване на английски като чужд език. Тези програми са предназначени за разработване на критичен анализ и дълбочина на знания чрез разширено курсова, независимо изследване, и научните изследвания.

бакалавърска програма AUA предлага бакалавърски степени на английски език и комуникации, компютърна науки и бизнес. Чрез своите бакалавърски курсове, университет предлага на студентите задълбочени знания за подготовка на кариера и по-нататъшни проучвания, както и ширината и основа на общи познания и умения за учене през целия живот.

Американският университет в Армения е регистриран като Американския университет в Армения Corporation, 501 (в) 3 идеална цел, в щата Калифорния и е регистрирано също като Американския университет в Армения Фондация фондация (Հիմնադրամ) в Република Армения.

Места

Ереван

American University of Armenia

Address
40 Marshal Baghramyan Ave.

0019 Ереван, Ереван, Армения
Уебсайт
Телефон
(+374 60) 69 40 40