Прочетете официалното описание

35 години опит, A устойчиво развитие и постоянно

В Vatel, ние подготвяме оперативния персонал и мениджъри на Международния хотелиерството и туризма. С опит от 35 години, нашите 31 училища по света учат своите 7000 студенти и съща програма, основана на интернационализация и въз основа на редуването на теоретични познания и професионална практика.

Тази концепция е много успешна: нашите 29,000 висшисти, наричани "Vatelians" практикуват в най-престижните заведения в света. 80% от тях следват кариера в хотелиерството и туризма, заемащи позиции на генерален директор в хотелски вериги и независими предприятия, Операции директор, административен, продажби, маркетинг, човешки или финансови ресурси. Също така са мениджъри на връзки с обществеността, събития, Рецепция Manager ... Що се отнася до останалите 20% е нает от други сектори, особено в луксозната индустрия, която е била прелъстена от техните умения.

Всички "Vatelians" представляват динамична, твърда и ценна мрежа, както за студент, който се стреми да реализира своите практики, и за неотдавнашното завършил търсят работа във всеки регион на света. Vatel, днес водещата световна група в преподаването на хотел и мениджмънт в туризма, отговаря на всички условия за своите възпитаници имат международна и мултикултурна профил, за да успеят в кариерата си.

мисия Vatel е: да се присъединят към професионалните реалности

Подгответе младите поколения, за да се изгради собственото си бъдеще в областта на туризма и международната гостоприемство.

Туристическата индустрия носи напред в продължение на 20 години. Сблъсквайки се с икономическа, политическа и социална криза, тя продължава да бъде безопасна стойност в дългосрочен план.

Като доказателство, дългосрочни прогнози на Световната организация по туризъм:

Броят на чуждестранните туристи пътуват по целия свят ще се увеличи с 3,3% на година между 2010 и 2030 г., достигайки 1,800 милиона на последния; Между 2010 г. и 2030 г. броят се очаква да пътуват към нововъзникващите дестинации се увеличили два пъти по-бързо (+ 4,4% годишно), отколкото в развитите икономики (+ 2,2% годишно) пазарния дял на развиващите се икономики, се е увеличил от 30 на 47% между 1980 г. и 2012 г., и трябва да достигне 57% до 2030 г., което се равнява на повече от един милиард международния туристически пътувания

Следователно, международни хотелски групи продължават да се размножават в света. За да придружава своя растеж, те се нуждаят от оперативния персонал и мениджъри, способни да работят в мултикултурен контекст, за ръководене на екип независимо от националностите, които го съдържат. Те търсят млади специалисти подържат, придобили знания не само на голямо училище на управление на бизнеса, но и уменията и да знаят как да се държат Гостите на хотела.

В световен мащаб, ние виждаме две различни видове технологии за управление на бизнеса в хотелски групи:

Европейска система за управление. Тя е построена през два века история на хотела. Той е ориентиран върху качеството на услугата и удовлетвореността на клиентите. Той отчита всички културните аспекти на клиента, страната, в която се осъществява установяването и персонал, използвайки ... управление на англо-саксонската. Много по-скорошно, тя се ръководи от изискването на финансовите резултати и излага процедурите, които трябва да се спазват от служителите

Vatel е взел позицията на Европейския учение за управление и предаване на техниката за получаване на френски, признат в цял свят като знак за качество, вкус и високи постижения.

Целта на Vatel: успеха на своите ученици

Разработване на уменията си Дай им на средства за постигане на професионалните си амбиции Предложи образование, което отговаря на очакванията на професионалния свят

Всички Vatel педагогика е, следователно, подготвени за тази цел. Духът Vatel, ценности, придобити за живота

Тя се основава на пет стълба:

Създаване на тесни връзки между студенти и тяхното училище Vatel, които се ги убеди всички средства, за да успее в своята бъдеща кариера Създаване на динамична учение, което дава възможност на учениците:

усвоят теоретични знания постепенно да ги прилага и да ги използвате по-късно в своите професионални практики
Да бъдеш в състояние да изгради своя професионален проект

Предава умения, които прехвърлят студенти до сърцето на професионална реалността и да им даде възможност да се знае в детайли задачите, които трябва да се спазват или прилагат по-късно Започнете студентите да се научат да се държат, с конкретни стойности на гостоприемство, както в облеклото и език, приветствайки нагласа, уважение към другите, откритост към различни култури и езикови умения linguistiques правилни. Причиняване на близки отношения с професионалистите на туризма и хотелиерството, положителен и дълготраен, благодарение на срещи, участие в различни срещи и интеграция в динамична мрежа от 29,000 Vatelians

Учителите, работещи в синергия.

Преподавателска екипи от Vatel Група състоят еднакво с университетски преподаватели и световноизвестни специалисти в техния сектор.

Те предават своите знания, умения, неговата страст. Те са постоянно информирани за иновации по отношение на техническо обучение и професионални техники. Благодарение на своите интерактивни методи, основани на обичайните динамиката на фирми, дават на студентите средства, за да развиват своите аналитични умения, придобиване на умения, необходими в хотелите и туризма, и за задълбочаване на управление на бизнеса в условия реална.

Програми с обучение на:
Английски
испански

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires