Прочетете официалното описание

Със седалище в Буенос Айрес, Аржентина Менте е организация, създадена да осигури международни образователни възможности и най-високо качество лична подкрепа за международни студенти чрез динамични, персонализирани програми за потапяне. Ние се стремим да предоставим иновативни програмиране, който дава възможност на учениците да се насладят на Аржентина в уникален и различен начин, като в същото време улеснява академични постижения и насърчаване на глобалното компетентност и личностно израстване.

Днес Менте Аржентина е организацията лидер в Обучение в чужбина, испански, стажове и доброволчески програми в Аржентина.

Независимо дали става дума за изучаване на един семестър, преследва голяма степен, стажант с Организиране аржентинското или да участват в забавна кратък курс, програми Менте на Аржентина са предназначени за студенти, които искат да изпитат Аржентина от местна гледна точка. Запознайте Аржентина, правя това, което ви харесва най-много, и се впуснат в това незабравимо пътешествие с Менте Аржентина!

Защо да изберем Менте Аржентина?

Менте Аржентина е признат като един от водещите и най-голямата организация в Обучение в чужбина, испанците, Стажове и доброволчески програми в Аржентина. Като водеща организация в Аржентина, Менте Аржентина е разработила различни начини за подкрепа на чуждестранни студенти, тъй като те се движите в много предизвикателства - академични, финансови, културни и - на идване до Аржентина, за да учат, опит, учат и да растат.

С Менте Аржентина, вие сте свободни да се съсредоточи върху това се обучава, да подобрите своите испански езикови умения, да придобият глобална компетентност, и се насладете на динамичен свят град. Нашите ученици не само свидетели друга култура, но и активно да изпитат и да участват в Аржентина начин на живот чрез подход потапяне-базирани.

Тук, в Менте, ние обичаме Аржентина и осигуряване на международни образователни преживявания на студенти от цял ​​свят. Тази страст е директно преведена на нашите програми и уникалните услугите, които предоставят. Тъй като ние предлагаме програми единствено в Аржентина, ние притежаваме много специализирани познания за местния пазар ние сме ентусиазирани за споделяне с нашите участници.

С избора Менте Аржентина, имаш истински местен партньор за положителна и възнаграждаване опит в Буенос Айрес, Аржентина.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Mente Argentina

Програма Mente Аржентина Магистър по журналистика е предназначена за студенти от всички краища на света, които не само искат да получат магистърска степен по журналистика ... [+]

Магистър по журналистика в Буенос Айрес, Аржентина Програма Mente Аржентина Магистър по журналистика е предназначена за студенти от всички краища на света, които не само искат да получат магистърска степен по журналистика, но и за тези, които търсят изключително преживяване живот в Буенос Айрес, Аржентина.

Менте на Аржентина журналистика програма се фокусира върху ускоряване на способността на учениците да съобщят, че използват писмени и онлайн медии. Студентите също да проучи области, свързани с журналистиката, например, работа в екип, управление и използване на технологии в медиите. ... [-]

Аржентина Buenos Aires
Февруари 2020
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Mente Argentina

Магистърска програма Mente на Аржентина по международни отношения е предназначен за студенти от цял ​​свят, които не само искат да получат магистърска степен по междунаро ... [+]

Магистърска степен по международни отношения

&nbsp

Магистърска програма Mente на Аржентина по международни отношения е предназначен за студенти от цял ​​свят, които не само искат да получат магистърска степен по международни отношения, но също така търсят изключително преживяване живот в Буенос Айрес, Аржентина. Нашата международна програма отношения ще ви предложим най-високо качество на образованието в един от най-престижните университети в Латинска Америка. ... [-]

Аржентина Buenos Aires
Февруари 2020
Редовно обучение
15 месеца
Кампус
Научете повече на английски