Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Университет за приложни науки в Залцбург

В Университета за приложни науки в Залцбург 2700 студенти получават обучение по дисциплините инженерни , бизнес и социални науки, включващи туризъм, бизнес управление и социална работа, дизайн, медии

Ние си сътрудничим с партньорски институции в Европа, Америка, Азия и Австралия в международни проекти, както и с преподавателски и студентски обмен. Освен обучението си, студентите могат да създадат мрежи за по-късни професионални кариери в Залцбургския университет за приложни науки. Всички наши аудитории и лаборатории осигуряват модерно модерно оборудване. Нашите места - Campus Urstein, кампус Kuchl, Университетска болница в Залцбург и болница Kardinal Schwarzenberg - са разположени в една от най-красивите райони в света.

Висока научна компетентност

Университетът за приложни науки в Залцбург се занимава с приложни изследвания, особено в областта на информационните технологии, бизнеса

Иновативни и интердисциплинарни учебни програми

Ние предлагаме уникални учебни програми, които интегрират технологии, съдържание, изкуство и бизнес аспекти. Специфичните за домейна знания се допълват от социални умения.

Отлични контакти в индустрията

Имаме тесни връзки с водещи регионални и международни компании. Професионалното разположение и проектният опит са централна част от нашите проучвания. Университетът за приложни науки в Залцбург си сътрудничи тясно с фирмите. Голям процент от нашите преподаватели също са активни в бизнеса.

Разширена инфраструктура

Съвременното лабораторно оборудване осигурява идеалната среда за творчески умове и подкрепя най-напредналите методи на преподаване. До двата кампуса можете да стигнете с местни влакове или автобуси. Живописният център на град Залцбург е само на няколко минути път с кола. Имаме и възможности за жилищно настаняване на нашите места.

програми

Бакалавърски програми

Технология на горските продукти

Магистърски програми

Приложна обработка на изображения и сигнали | Технология на горските продукти

Бързи факти

  • Основана през: 1995 г.
  • Брой програми: 18 Бакалавър, 12 магистър
  • Брой на учениците: 2.673
  • Брой на преподавателския и изследователския персонал: 1.273

Места

Залцбург

Address
Puch/Urstein Campus:
Campus Urstein Süd 1

A-5412 Залцбург, Залцбург, Австрия

Залцбург

Address
Kuchl Campus:
Campus Kuchl, Markt 136a

A-5431 Залцбург, Залцбург, Австрия