Webster Vienna Private University

Представление

Прочетете официалното описание

Със своя домашен кампус в Сейнт Луис, Университетът Уебстър е световна институция, ангажирана с предоставянето на висококачествени обучения, които трансформират студентите за глобално гражданство и индивидуални постижения. Основана през 1915 г., Webster предлага студенти, студенти и магистърски програми, както и глобална мрежа от повече от 100 кампуса в 8 държави (Австрия, Китай, Гана, Гърция, Швейцария, Тайланд, Холандия, САЩ) на 4 континенти. Студентското му население с над 20 000 души представлява почти 150 националности. Webster е един от най-разнообразните и глобални университети в света.


Компютърният Webster Vienna Private University Вебстър на Webster Vienna Private University (WVPU) е създаден през 1981 г. Вебстър Webster Vienna е единственият двойно акредитиран университет в Австрия с акредитация на Комисията за висше обучение на САЩ и акредитация на частния университет от австрийското Министерство на образованието. WVPU предлага бакалавърски и магистърски програми в бизнеса

Основните ценности на Webster Vienna включват високи постижения в преподаването, съчетаване на теория и практика, малки размери на класа (максимум 25 ученици) и обучение на ученици за независими през целия живот, подготвени да участват във все по-международното общество.

акредитация
- Университетът Уебстър е акредитиран в Съединените щати от Комисията за висше обучение. Акредитацията, която за пръв път е присъдена през 1925 г., включва студенти и висшисти на всички места по света, където университетът предлага програми.
- от 2001 г. от Австрийското федерално министерство на науката и изследванията (bm: wf) като Австрийски частен университет.
- от 2008 г., от ACBSP (Асоциация на колегиалните бизнес училища и програми), акредитация за бизнес програми на Webster
- Член на EFMD (Европейска фондация за развитие на мениджмънта) и AACSB (Американската асамблея на училищните бизнес училища)

Места

Виена

Address
Webster Vienna Private University
Palais Wenkheim
Praterstrasse 23
A-1020 Vienna
Austria

1020 Виена, Виена, Австрия