WU - Vienna University of Economics and Business

Представление

Прочетете официалното описание

Стратегическо развитие, интернационализация, връзки с бизнеса, и за управление на качеството са особено важни критерии в този процес.

Всички програми на изпълнителния Академията WU MBA са AMBA акредитирани, което означава, че те отговарят на най-високите международни стандарти. AMBA (Асоциацията на МБА), основана в Лондон през 1967 г., е уплътнение за осигуряване на качеството на присъдена на избрани програми за следдипломна квалификация по целия свят.

Това класиране резултат поставя WU в същата лига като престижни институции като бизнес училище London, ESADE Business School, и Bocconi University.

мрежа от над 240 партньорски университети WU е един от най-големите такива мрежи по целия свят. Като един от водещите бизнес университети в света немскоезичната, WU е и член на добре познати и уважавани асоциации като CEMS (The Global Alliance в управление на образованието), PIM (партньорство в International Management), GBSN (Global Business School Network), която има за цел да се улесни управлението на образованието в развиващите се страни, и THEMIS (Международна правна мрежа за върхови постижения).

Campus WU

Кампуса WU открит през зимния семестър 2013/14. Тя е проектирана от високо реномирани международни архитекти и е носител на множество награди и отличия. С около 100.000 м2 площ, което предлага достатъчно място, за да общуват, да се обсъдят и обменят идеи, проучване, научи, се правят изследвания, да изследват, да се отпуснете и да се отпуснете. Campus WU, разположен между търговски панаир комплекс Messe Wien и красивата Пратер парк, е просторна университетът множество строителни комплекси. Той е удобен достъп с градски транспорт и има директен достъп до Пратер парк.

Vibrant Виена

Освен отлична, практически ориентирано обучение, изучаване на WU също така означава, че можете да се възползвате от предимствата на живот във Виена, разположен в сърцето на Европа. Този оживен град има какво да предложи на WU студенти, които искат да изследват живота извън класната стая: от лекции, дадени от международно признати експерти и панелни дискусии с изявени участници в панаири и изложения, кампуса страни, както и концерти, Виена има всичко. В допълнение към своите популярни, световноизвестни забележителности, градът може да се похвали обширна гама от културни и развлекателни дейности. А домакин на световна класа музеи, театри, и на известния Виенската държавна опера ще се хареса на културни ентусиасти. Многото Парковете и зелените площи, като например остров на река Дунав и Пратер парк са идеално място да разпуснете и да се насладят на открито. WU е лесно достъпен с обществен транспорт, и се намира само на няколко минути от стария център на Виена и модерни търговски центрове, които оставят нищо да се желае. Има и много кафенета, барове и ресторанти на територията на колежа WU и в непосредствена близост до него.

Места

Виена

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Виена, Виена, Австрия
Уебсайт
Телефон
+43 1 313360

Акредитации

EFMD Equis Accredited