WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Представление

Прочетете официалното описание

Виенски университет по икономика и WU Executive Academy - WU Executive Academy Университетът в Европа е водещ бизнес университет

Виенският университет по икономика и бизнес (WU) е един от водещите университети в света и обединява програмното си портфолио в изпълнителния образователен сектор в WU Executive Academy . Те включват програми по магистърски и магистърски програми, магистърска степен по бизнес администрация, университетски програми, персонализирани програми и отворени програми. WU Executive Academy днес е един от водещите доставчици на продължаващо обучение в Централна и Източна Европа.

Отлично качество

Като част от WU, WU Executive Academy акредитирана към AACSB (Асоциация за Адванс Колиджуейт училищата на бизнеса) и EQUIS (Европейска система за подобряване на качеството). В допълнение, качеството на програмите за MBA бе удостоено с одобрението за одобрение на AMBA (Association of MBAs). В допълнение към WU, по-малко от 75 бизнес училища по света и само две в немскоезичния свят отговарят на високите изисквания за качество на трите органа по акредитация.

Изключителни преподаватели

Изпълнителните образователни програми на WU Executive Academy преподават изключително международни преподаватели и топ мениджъри от областта. Те предават най-новите научни открития и обширни практически инструменти за управление. За нашите програми бяхме в състояние да привлечем експерти от цял ​​свят като оратори.

Ръководители и високопоставени потенциални клиенти от над 85 страни

Повече от 2 200 ръководители, професионалисти и високопоставени потенциални специалисти от над 85 държави се обучават и обучават всяка година в програмите. В момента се провеждат учебни пътувания и курсове в повече от 15 държави и на 3 континента.

WU Изпълнителен клуб - Алумни клуб

Нашите възпитаници живеят на принципа на "ученето през целия живот" и знаят колко важно е винаги да бъдете актуални. Те също така разполагат с голямо техническо ноу-хау и отлични лидерски умения.

Оптимална инфраструктура

Кампусът на WU предлага 23 000 студенти и 1500 служители за работа, изследване, учене и преподаване, както и оптимални рамкови условия за преподаване и изследване. Той също така разполага с централно местоположение с отлични транспортни връзки и граничи с една от най-големите развлекателни зони във Виена.

Като участник в нашите програми за продължаващо обучение, вие се възползвате от използването на най-новите методи на обучение и технологии и инфраструктура, предназначени специално за изпълнителното образование.

Места

Виена

Address
Welthandelsplatz 1, Building EA
1020 Виена, Виена, Австрия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации