University of Salzburg

Представление

Прочетете официалното описание

Скъпи студенти!

Добре дошли в Париж Залцбургския университет, идеалното изследването! Залцбург е един заради красивата си природа на северозападните Алпите, много исторически обекти и Фестивала от най-красивите и интересни градове в света. Университетът вгражда безпроблемно със своите архитектурно-интересните сгради в атмосферата на града. Залцбург е университетски град с традиции. Принц архиепископ на Париж Лодрон, адаш на университета, основан през 1622. Днес тя се състои от четири факултета, с около 18 000 студенти и 2800 служители. Тя е център за иновативни изследвания и плътно интегрирани в културен и икономически живот на Залцбург. Със своята национална и международна мрежа, тя е модерен център на знанието, в сърцето на Европа. Университетът в Залцбург предлага на студентите широк спектър от курсове с балансиран съотношение учители към ученици. Той си е поставил ясни приоритети в научните изследвания, създаден план за развитие за в бъдеще, а сега е белязана от непрекъснато развитие, който поддържа постоянно новите изисквания.

Райнхард Хайниш, началник на политически науки, от името на ректора, проф Хайнрих Schmidinger.

Организация и структура

Университетът е един от най-големите работодатели в страната и основен икономически стимули за местоположението бизнес Залцбург. Се ръководи от ректора, ректора на университета Съвета и Сената. Университетът е разделен на факултети, катедри, школата на образованието, се концентрира, други институции в изследователската и преподавателската и административни услуги, предоставяни в съответствие с нейната организация план.

Богословски факултет

Богословски факултет е най-старият от четирите факултета на университета в Залцбург и датира от години 1622nd Той в момента се състои от четири отдела. Той в момента се предлага седем проучвания. Факултетът е наред с други, определени от интердисциплинарност, което е особено ангажиран с преподавателска и изследователска дейност. Ново допълнение е предмет междукултурния Теология и изследване на религиите, която взема предвид социално-политическите промени.

Юридически факултет

В Юридическия факултет на пет проучвания могат да бъдат записани. От 2004 г. по специалността право и бизнес се предлага на същата цел, сега това изследване включва почти толкова много студенти като юриспруденцията на изследването. Законът за знания мрежа, бизнеса и на работното място е лицето за контакт на икономиката.

Културни и обществени науки Факултет

Културният и Факултета по социални науки е най-големият факултет в Залцбург. Тя се състои от дванадесет отдели и предлага повече от 30 проучвания. учители Студентски имат десет теми, от които да избирате, включително много езици или исторически дисциплини. 2012 г., бившият обучението учител и учител обединяването на новосъздадения факултет на образованието и го професионализирана и разширен. Характерна особеност е интердисциплинарна магистърска програма Изследвания на Европейския съюз, който включва и правните, политическите науки и икономика в допълнение към хуманитарните науки.

Факултет по наука

Природните науки е вторият по големина университетски преподаватели. Благодарение на тяхната множествена научна ориентация, той има най-висок процент отчасти на външно финансиране в университета. Във Факултета има осем ведомства, които предлагат седем области на познанието. Тя може да бъде записан, включително две технически проучвания, проучване на Инженеринг се предлага като програма на втора степен с Техническия университет в Мюнхен. От особено значение е обучението на учители в областта на природните науки.

Места

Залцбург

Address
Kapitelgasse 4-6
5020 Залцбург, Залцбург, Австрия

Програми