Limak - Austrian Business School

Представление

Прочетете официалното описание

The Limak Austrian Business School е разработен в сътрудничество между бизнеса, индустрията, публичния сектор и Johannes Kepler University Линц Основана през 1989 г. и е най-старото висше бизнес училище в Австрия и един от най-старите в Централна Европа. Идеята на шофиране е да се даде възможност за създаване на по-нататъшно училище в Линц, международно ориентирани услуги за обучение и развитие на мениджъри на фирми и институции.

Какво иновативен и смел проект като "Linz Academy Management"Е започнало през 1989 г., се превърна в един от най-престижните институции в Централна Европа. Важни събития в историята Limak Austrian Business School.

С течение на годините, на Limak е разработила съзнателно избрана, изключителна мрежа от известни международни университети, като Richard Ivey Business School в Канада и Университета Цинхуа в Пекин в Китай и международния си факултет непрекъснато се разширява.

Днес Limak се характеризира с обширно портфолио от започвайки от основите на управление и специализирани кратки програми (курсове IN.TENSIVE сертификат) програми обширна MBA (Management MBA и Executive MBA) за конкретни дружества квалификации (развитие Limak IN.SPIRE лидерство). Целевите групи се простират далеч отвъд Горна Австрия и Австрия и включват във всеки случай страните немскоезичната и съседните страни в Централна и Източна Европа.

2013

През пролетта на 2013 г., в началото, новопроектираната и подобрена програма портфейл Limak, която предлага до Global Executive MBA, седем специализирани МБА за различни сектори на икономиката и функционални области на управление.

2009

Limak Johannes Kepler University Business School The разширява дейността си. Те основават заедно с Йоханес Кеплер Университет Линц (JKU) и UAS Горна Австрия (FH), нова институция, която работи под марката Limak Austrian Business School. Така Трите организации да обединят усилията си.

2008

замислена Limak нов интегриран подход за развитие адаптирано управление (Limak IN.SPIRE), който оттогава се използва успешно в Limak проекти с фирми.

2007

разработена Limak Johannes Kepler University Business School на изцяло нова Executive MBA програма - насочен към мултинационални компании в сектора на B2B - уникална в Германия.

2005

The Limak и Кеплер Университет Йоханес продължават да растат заедно. The Limak вече официално на "Johannes Kepler University Business School".

2003

разработи Лимак първата корпоративна програма Executive MBA за известен австрийския консорциум.

1990

стартира първата програма за общо управление в тази област, няколко години по-късно, на първия забележителен партньорство с американски университет (Emory University / Goizueta Business School), в средата на 90-те години започва Limak на първата програма за управление на иновации в немскоговорящите страни, в тясно сътрудничество с Ротман школа по мениджмънт в Университета в Торонто в областта на MBA последва.

Места

Линц

Address
Bergschlößlgasse 1
4020 Линц, Горна Австрия, Австрия

Програми

Това училище също предлага: