University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Представление

Прочетете официалното описание

Порталът за вашата успешна кариера!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt е основан като първи по рода си през 1994 г. и е сред най-добрите образователни институции в Австрия. Понастоящем повече от 3600 студенти са записани в бакалавърска или магистърска програма в един от нашите кампуси: Винер Нойщад, Визелбург, Тулн и Виена. Повече от 10000 от завършилите ни вече търсят успешна кариера както в Австрия, така и в чужбина.

В международен план, както и твърдо закрепена на регионално ниво, FHWN предоставя обширни и бъдещи ориентирани образователни и изследователски програми. Понастоящем предлагаме 34 бакалавърски и магистърски програми * в пет факултета: Бизнес, инженерство, здравеопазване, сигурност и спорт. Повече от 300 служители и 1300 преподаватели осигуряват модерно и ефективно практическо ориентирано обучение.

Ние действаме според нашето кредо: перспективи чрез приложното учене . Чрез практически ориентираната ни образователна концепция нашите завършили предлагат широка гама от перспективи за успешна професионална кариера. В проучването Universum Talent Research от 2015 г. отличните перспективи за работа бяха потвърдени от нашите студенти, които първо гласуваха FHWN като университет с най-голяма "пригодност за заетост" - компетентността да прилагате придобитите умения директно на работното място.

В допълнение към голямо практическо значение, нашият фокус е върху приложните изследвания . Нашите многобройни научноизследователски лаборатории, функционални помещения и семинарни зали са оборудвани с модерни технологии, гарантиращи първокласно образование. Освен това нашите инженерни и научни степени в своите проекти за научноизследователска и развойна дейност се подпомагат от FOTEC, собствената научноизследователска компания на FHWN .

Друга основна фокусна точка на FHWN е нашата международност. С общо 95 партньорски университета по целия свят , нашите студенти имат много възможности да прекарат един семестъра в чужбина, за да продължат образованието си или да се занимават със стаж. В FHWN взаимодействието и взаимодействието с международни партньори в бизнеса, индустрията и научните изследвания предоставят ценни контакти при стартирането на професионална кариера.

Места

Винер Нойштадт

Address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Винер Нойштадт, Долна Австрия, Австрия

Програми

Това училище също предлага: