Прочетете официалното описание

Порталът за вашата успешна кариера!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt е основан като първи по рода си през 1994 г. и е сред най-добрите образователни институции в Австрия. Понастоящем повече от 3600 студенти са записани в бакалавърска или магистърска програма в един от нашите кампуси: Винер Нойщад, Визелбург, Тулн и Виена. Повече от 10000 от завършилите ни вече търсят успешна кариера както в Австрия, така и в чужбина.

В международен план, както и твърдо закрепена на регионално ниво, FHWN предоставя обширни и бъдещи ориентирани образователни и изследователски програми. Понастоящем предлагаме 34 бакалавърски и магистърски програми * в пет факултета: Бизнес, инженерство, здравеопазване, сигурност и спорт. Повече от 300 служители и 1300 преподаватели осигуряват модерно и ефективно практическо ориентирано обучение.

Ние действаме според нашето кредо: перспективи чрез приложното учене . Чрез практически ориентираната ни образователна концепция нашите завършили предлагат широка гама от перспективи за успешна професионална кариера. В проучването Universum Talent Research от 2015 г. отличните перспективи за работа бяха потвърдени от нашите студенти, които първо гласуваха FHWN като университет с най-голяма "пригодност за заетост" - компетентността да прилагате придобитите умения директно на работното място.

В допълнение към голямо практическо значение, нашият фокус е върху приложните изследвания . Нашите многобройни научноизследователски лаборатории, функционални помещения и семинарни зали са оборудвани с модерни технологии, гарантиращи първокласно образование. Освен това нашите инженерни и научни степени в своите проекти за научноизследователска и развойна дейност се подпомагат от FOTEC, собствената научноизследователска компания на FHWN .

Друга основна фокусна точка на FHWN е нашата международност. С общо 95 партньорски университета по целия свят , нашите студенти имат много възможности да прекарат един семестъра в чужбина, за да продължат образованието си или да се занимават със стаж. В FHWN взаимодействието и взаимодействието с международни партньори в бизнеса, индустрията и научните изследвания предоставят ценни контакти при стартирането на професионална кариера.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Бизнес Консултинг Интернешънъл (BCi) е висококачествена и предизвикателна бизнес степен по магистърска степен, преподавана изцяло на английски език. ... [+]

Вашият портал за лидерство в международния бизнес

Програмата за международни магистърски програми по бизнес консултации (MBCi) е международно фокусирана програма, преподавана изцяло на английски език. Тя осигурява особено стимулираща среда, в която вие и вашите съученици от много различни народи и културен произход работите заедно с международен факултет.

Като се основава на първа степен в бизнеса, двугодишната програма ви подготвя за бъдещи лидерски позиции със световни компании. В програмата MBCi можете да изберете да се специализирате в една от двете специалности:... [-]

Австрия Винер Нойштадт
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Location address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

Wiener Neustadt, Долна Австрия, 2700 AT
Social Media