Melbourne Polytechnic

Представление

Прочетете официалното описание

Melbourne Polytechnic предлага професионално обучение от 1912 г. насам и днес предлага разнообразна гама от иновативни, практически програми за висше образование (TAFE) и висше образование, за да ви предостави знания и умения за превъзходство в един развиващ се и предизвикателен пазар.

Melbourne Polytechnic курсове в Melbourne Polytechnic са проектирани и разработени с участието на индустрията, за да дадат на студентите най-добри резултати в областта на заетостта.

Melbourne Polytechnic има пет столични заведения , Престън, Колингвуу, Епинг, Феърфийлд и Хайделберг. Всеки кампус предлага индивидуално, уникално и обогатяващо преживяване на студентите.

Има и шест центъра за обучение , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Northern AMEP (Център за възрастни мигранти на английски език) в Broadmeadows, Growling Frog Vineyard и Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

С над 60 000 записвания годишно, Melbourne Polytechnic е акредитиран да предоставя около 550 национално акредитирани курса , много от които са на разположение както на пълен или на непълен работен ден. Той също така осигурява над 400 акредитирани курса по институт.

Понастоящем Melbourne Polytechnic предлага тригодишен (и един четиригодишен) специализиран бакалавър и магистърска степен в рамките на нашата уникална практическа среда за обучение и оптимална експозиция на индустрията в:

 • Счетоводство
 • селско стопанство
 • Бизнес
 • Образование (ранни години)
 • Проучвания в началото на годината
 • Изследвания по конете
 • Управление на хотелиерството
 • Илюстрация
 • Информационни технологии
 • музика
 • Музикалната индустрия
 • лозарство
 • писане

Ние непрекъснато разработваме нови артикулационни Pathways и степени, за да разширим възможностите за нашите ученици. През 2016 г. въведехме магистърска степен по професионално и практическо счетоводство с акредитация на CPA, която се оказа много популярна вече като първият ни курс за следдипломна квалификация. Ние ще публикуваме подробности за всички нови курсове на нашия уеб сайт, веднага щом бъдат финализирани.

Melbourne Polytechnic степени предлагат трансфер на кредити и признаване на предварително обучение на студенти, които вече са завършили национално признати дипломи, дипломи за напреднали или други квалификации.

Директен вход Асоциирани степени (2 години), вградени във всички програми в областта на Melbourne Polytechnic степени в Melbourne Polytechnic , предлагат отлични възможности за по-нататъшно обучение по Pathway (трансфер на кредити и признаване на предишно обучение).

Melbourne Polytechnic е постигнала международно признание с повече от 10 000 офшорни записвания годишно и 24 образователни партньорства в Азия и е признато от викторианското правителство за отлични постижения в международното образование, спечелвайки най-добрия доставчик в неговата категория през 2014 г. и второ място през 2015 г.

Тесните връзки на Melbourne Polytechnic с индустрията осигуряват възможност на студентите да получат стипендии за обучение, дарени от спонсори от бранша, като също така разширяват собствените си мрежи за бъдещ успех.

Подобно на избора на курс, обстоятелствата на всеки студент са различни, когато дойде време за такси за обучение и можем да Ви насочим към структурата на таксите. Всяка страница на курса ще очертае конкретни такси или посетете страницата на Международните студентски такси за повече информация.

Тук се предлагат програми по:
 • Английски

Преглед на магистратури » Преглед Дипломи втора степен » Преглед Сертификати » Преглед Diplomas » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Магистър по професионално счетоводство

Campus Редовна форма February 2019 Австралия Melbourne

Подобрете счетоводните си умения и бизнеса си в научни изследвания, по-нататъшно обучение или професионална практика с Master of Professional and Practical Accounting (MPPA) в Melbourne Polytechnic . [+]

Подобрете счетоводните си умения и бизнеса си в научни изследвания, по-нататъшно обучение или професионална практика с Master of Professional and Practical Accounting (MPPA) в Melbourne Polytechnic .

Проектиран за прогресивни, трудолюбиви, бизнес-възпитаници и за тези, които искат да превъзхождат професионалната счетоводна област, MPPA предлага многобройни възможности за работа от работа като академик до финансов директор във всеки ъгъл на земното кълбо!... [-]


Видео

Melbourne Polytechnic - Discover Different - Summer 17/18

За контакти

Melbourne Polytechnic

Адрес Melbourne, Victoria, Австралия
Уебсайт http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Телефон +61 3 9269 1200