Melbourne Polytechnic

Представление

Прочетете официалното описание

Melbourne Polytechnic предлага професионално обучение от 1912 г. насам и днес предлага разнообразна гама от иновативни, практически програми за висше образование (TAFE) и висше образование, за да ви предостави знания и умения за превъзходство в един развиващ се и предизвикателен пазар.

Melbourne Polytechnic курсове в Melbourne Polytechnic са проектирани и разработени с участието на индустрията, за да дадат на студентите най-добри резултати в областта на заетостта.

Melbourne Polytechnic има седем метрополисни кампуса , Престън, Коллингвуд, Епинг, Феърфийлд, Грийнсбъроу и Хайделберг. Всеки кампус осигурява индивидуален, уникален и обогатяващ студентски опит.

Има и шест центъра за обучение , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Northern AMEP (Център за възрастни мигранти на английски език) в Broadmeadows, Growling Frog Vineyard и Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

С над 26 000 записани ученици годишно, Melbourne Polytechnic е акредитиран да предоставя около 550 национално акредитирани курса , много от които са достъпни на пълно или непълно работно време. Той също така предоставя над 400 курса, акредитирани от института.

Понастоящем Melbourne Polytechnic предлага тригодишен (и един четиригодишен) специализиран бакалавър и магистърска степен в рамките на нашата уникална практическа среда за обучение и оптимална експозиция на индустрията в:

 • Счетоводство
 • селско стопанство
 • Бизнес
 • Творчески индустрии
 • Образование (ранни години)
 • Проучвания в началото на годината
 • Управление на хотелиерството
 • Илюстрация
 • Информационни технологии
 • музика
 • Музикалната индустрия

Ние непрекъснато разработваме нови артикулационни Pathways и степени, за да разширим възможностите за нашите ученици. През 2016 г. въведехме магистърска степен по професионално и практическо счетоводство с акредитация на CPA, която се оказа много популярна вече като първият ни курс за следдипломна квалификация. Ние ще публикуваме подробности за всички нови курсове на нашия уеб сайт, веднага щом бъдат финализирани.

Melbourne Polytechnic степени предлагат трансфер на кредити и признаване на предварително обучение на студенти, които вече са завършили национално признати дипломи, дипломи за напреднали или други квалификации.

Директен вход Асоциирани степени (2 години), вградени във всички програми в областта на Melbourne Polytechnic степени в Melbourne Polytechnic , предлагат отлични възможности за по-нататъшно обучение по Pathway (трансфер на кредити и признаване на предишно обучение).

Melbourne Polytechnic е постигнала международно признание с над 6000 офшорни записвания годишно и 24 образователни партньорства в Азия и е призната от викторианското правителство за високи постижения в международното образование, спечелвайки най-добрия доставчик в категорията си през 2014 г. и второ място през 2015.

Тесните връзки на Melbourne Polytechnic с индустрията осигуряват възможност на студентите да получат стипендии за обучение, дарени от спонсори от бранша, като също така разширяват собствените си мрежи за бъдещ успех.

Подобно на избора на курс, обстоятелствата на всеки студент са различни, когато дойде време за такси за обучение и можем да Ви насочим към структурата на таксите. Всяка страница на курса ще очертае конкретни такси или посетете страницата на Международните студентски такси за повече информация.

Места

Мелбърн

Melbourne Polytechnic

Address
Мелбърн, Виктория, Австралия
Телефон
+61 3 9269 1200