Victorian College of the Arts

Представление

Прочетете официалното описание

Victorian Колеж по изкуствата The Victorian колеж по изкуствата обединява широк спектър от творчески дисциплини, включително изкуство, танц, театър, кино и телевизия, съвременна музика, музикален театър, Производство, Културно развитие на общността и управление Местно Arts. Ние предлагаме широка гама от студенти и възможности за обучение, както и кратки програми курса в следните училища и центрове:

Училище по изкуствата Училище за сценични изкуства (танц, театър, производство) Училище по Film & Television Училище за съвременна музика (включително музикален театър) Центърът за Идеи Центърът за културни Партньорства

Училище за кино и телевизия Като най-старият и най-уважаваният университетска основа филмово училище в Австралия, кино и телевизия в VCA привлича и предизвикателства разнообразна група от студенти. С присъединяването си към нас, ще бъде принудена да проучи си творчески потенциал, а формиране отношения, които ще се окажат безценни по време на кариерата си. Нашата практика базирани етос поставя творчеството и разказване на истории в основата на всичко, което правим. Ние балансира критичния обучение с интензивно малките класове и фотостудио, базирано на практика - който доставя изключителни резултати. Нашите възпитаници са спечелили десетки международни награди в Кан, Сънданс, Торонто, Берлин, Tribecca и Ню Йорк филмови фестивали. Нашата широка гама от програми се преподава от някои от Австралия водещи режисьори и индустриални гурута и включва:

⋅ Non-наградните 12-месечни и летни програми (отворени за всички желаещи) ⋅ Три години Бакалавър по изящни изкуства (кино и телевизия) ⋅ Три години бакалавър по изобразително изкуство (анимация) ⋅ Три години бакалавър по изобразително изкуство (сценарист) ⋅ Специалист магистърски програми ⋅ Research високи степени на докторска

Във всеки курс и на всеки етап, ние ще Ви помогнат да се превърне в мислене режисьор. Вие ще имате възможност да се работи най-добрият High Definition оборудване в бизнеса. По-важното е, да учи кино и телевизия в VCA ви поставя в звездна компания - съмишленици, творчески и страстни хора, чиято кариера в киното може да споделя своя собствена траектория.

Места

Мелбърн

Address
Victorian College of the Arts
The University of Melbourne
234 St Kilda Rd
Southbank

VIC 3006 Мелбърн, Виктория, Австралия