University of Wollongong

Представление

Прочетете официалното описание

За университета

Само за 40 години University of Wollongong се превърна в еталон за новото поколение университети в Австралия; динамични, гъвкави, иновативни и изтъкнати в национални и международни класации за качеството на нашето преподаване и изследвания.

Университетът започва като институт за тогавашния технологичен университет в Нов Южен Уелс, Сидни на едно място в Уолонгонг. От получаването на независимост през 1975 г. UOW се превърна в международен университет с множество университети, който се разраства, за да заемат два кампуса в Сидни и пет регионални кампуса, както и места в Хонг Конг и Дубай.

С повече от 36 000 студенти, повече от 2400 служители и икономическо въздействие от около 2 милиарда долара годишно, UOW е влиятелна част от нейните общности и катализатор за превръщането на Wollongong в университетски град.

Нашите студенти и служители идват от различни среди и ние посрещаме много чуждестранни студенти всяка година в нашите университети. Те споделят култура, която зачита откритостта, приобщаването, колегиалността и разнообразието.

Стремим се да приведем академичната общност и завършилите с националните си приоритети и да се съсредоточим върху създаването на изключителни изследвания, които са насочени към сложните социални, екологични и икономически предизвикателства, пред които сме изправени сега и в бъдещето.

В очакване на естеството на нововъзникващите индустрии и работните места на бъдещето, ние се стремим да развиваме дипломирани специалисти, които са етични, мобилни, технологично грамотни и готови за мултикултурни работни места. Ние насърчаваме творческото и критично мислене и насърчаваме нашите ученици и служители да предизвикват и пресичат границите на традиционните дисциплини и да създават истински интердисциплинарни партньорства.

Ние съсредоточихме усилията си, за да гарантираме, че учебната програма на UOW е интелектуално предизвикателна, моделира критично проучване и практика в реалния свят и се предоставя в богати на технологии и завладяващи среди.115192_pexels-photo-864994.jpeg

Нашата цел

University of Wollongong е научно-интензивен университет с изключителна репутация за учебната си среда в широк спектър от дисциплини.

Нашият ангажимент към нашите студенти е очевиден в нашите завършили, които са признати за техния капацитет, качество и успех на световното работно място.

UOW е международна мрежа от кампуси и регионални учебни центрове. Заедно с нашите партньори, ние изграждаме силно и свързано присъствие в нашите общности.

Ние сме млад и динамичен университет с ненамалени амбиции. Ние ценим нашия изследователски капацитет да работим по сложни интердисциплинарни проблеми. Нашият дух на проучване движи нашата изследователска и учебна среда.

Оставайки верни на тези ценности и целта ни да допринесем за подобряване на обществото, ние сме спечелили мястото си сред първите 250 университета в света.

Университетите никога не са били по-важни за нашето бъдеще. В един свят, който е изправен пред много големи и сложни социални, екологични и икономически предизвикателства, нашите университети ще играят централна роля в поддържането на Австралия в икономическа конкурентоспособност и социално сближаване. Секторът на висшето образование ще бъде начело в оформянето на съвременните политики и съвременното общество.

В University of Wollongong (UOW) ще продължим да се фокусираме върху предлагането на персонализиран опит и изключителна учебна среда. Ние ще разработим високо ценени дипломанти, които са преживели научно-интензивен университет и учебна програма с интелектуална трудност.

Ние сме ангажирани с генериране на изключителни изследвания и резултати от световна класа. Нашата цел да спечелим място в топ 1% от световните университети създава възможност за подновяване и опресняване.

Предстоящият период предлага големи възможности за:

  • Продължаване на усилията за изграждане на изключителна научноизследователска среда, силно завършено висше училище и ясни стимули за насочване на вниманието към научните изследвания и производителността;
  • Завършете преобразуването на учебната програма, свързана с търсенето на студентите, резултатите от завършването и използването на нови технологии;
  • Инвестирайте в нашите хора да си сътрудничат вътрешно и външно, за да постигнете велики неща;
  • Подобряване на нашите кампуси и привеждане в съответствие на нашите възможности с промените в центровете на населението, системата, основана на търсенето, и възникващите научни приоритети; Използвайте нашата репутация като глобален университет с множество университети, като развиете нашата офшорна международна програма и портфейл;
  • Работете с нашите партньори, за да създадете по-високи нива на иновации и въздействие и да допринесете за създаването на нови предприятия;
  • Ангажирайте се с нашите възпитаници, за да изградите мрежа за живот;
  • Поддържане на ефективен и продуктивен университет, съсредоточен върху адаптивността и финансовата устойчивост;
  • Уточнявате, че UOW е университет за дестинации и Уолонгонг е университетски град.

Места

Уолонгонг

Address
Northfields Ave
2522 Уолонгонг, Нов Южен Уелс, Австралия