University of Wollongong Faculty of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата цел

Университетът в Уолонгонг е университет с висока степен на научноизследователска дейност и отлична репутация за учебната си среда в широк диапазон от дисциплини.

Нашият ангажимент към нашите студенти е очевиден в нашите завършили, които са признати за техния капацитет, качество и успех на световното работно място.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW е международна мрежа от кампуси и регионални учебни центрове. Заедно с нашите партньори, ние изграждаме силно и свързано присъствие в нашите общности.

Ние сме млад и жизнерадостен университет с неопределени амбиции. Оценяваме нашия изследователски капацитет за работа по сложни интердисциплинарни проблеми. Нашият дух на търсене ни задвижва нашата изследователска и учебна среда и нашата цел да спечелим място в топ 1% от световните университети.

История на UOW

В следвоенната ера на развитие и иновации тогавашният технологичен университет в Нов Южен Уелс създава отделение в Уолонгонг, за да обучава инженерите и металурзите на местната стоманодобивна индустрия. Тази институция се разраства и се развива, а през 1975 г. в парламента на Нов Южен Уелс се приема законодателство, което установява университета в Уолонгонг като независима институция.

UOW се гордее с богатата история, която се е развила след първите класове през 1951 г. Университетът със сигурност е изминал дълъг път: все още обучаваме инженери и металурзи, но сега обучаваме артисти, предприемачи, преподаватели и иноватори.

118910_0E6A5287JPG.jpg

изследване

В UOW ние сме посветени на изследванията, които правят разлика. Подчертаваме партньорства и сътрудничество, за да постигнем реално въздействие. Ние демонстрираме нашия ангажимент към иновациите, като даваме на великите идеи истински бизнес инкубатор Pathway . Ние приветстваме възможностите да споделим нашите изследвания и партньори с нашата общност. Подкрепяме се взаимно, за да подобрим репутацията на UOW за високи научни постижения и иновации.

Нашето място, цел и ценности

Университетите никога не са били по-важни за нашето бъдеще. В свят, изправен пред много големи и сложни социални, екологични и икономически предизвикателства, нашите университети ще играят централна роля в запазването на конкурентоспособността и социалното сближаване на Австралия. Секторът на висшето образование ще бъде начело на формирането на съвременните политики и модерното общество.

В университета в Уолонгонг (UOW) ние ще продължим да се фокусираме върху предлагането на персонализирани преживявания и изключителни учебни среди. Ние ще развиваме много търсени завършили, които са имали опит в университет с висока степен на научно-изследователска дейност и интелектуално предизвикателна учебна програма.

Ние сме ангажирани с генериране на изключителни изследвания и резултати от световна класа. Нашата цел да спечелим място в топ 1% от световните университети създава възможност за подновяване и опресняване.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Предстоящият период предлага големи възможности за:

  • Продължаване на усилията за изграждане на изключителна научноизследователска среда, силно завършено висше училище и ясни стимули за насочване на вниманието към научните изследвания и производителността;
  • Завършете преобразуването на учебната програма, свързана с търсенето на студентите, резултатите от завършването и използването на нови технологии;
  • Инвестирайте в нашите хора да си сътрудничат вътрешно и външно, за да постигнете велики неща;
  • Укрепване на нашите кампуси и привеждане на нашите съоръжения в съответствие с промените в центровете на населението, системата, основаваща се на търсенето, и нововъзникващите научноизследователски приоритети;
  • Увеличете репутацията си като глобален университетски университет, като развивате нашата международна програма и портфолио;
  • Работете с нашите партньори, за да създадете по-високи нива на иновации и въздействие и да допринесете за създаването на нови предприятия;
  • Ангажирайте се с нашите възпитаници, за да изградите мрежа за живот;
  • Поддържане на ефективен и продуктивен университет, съсредоточен върху адаптивността и финансовата устойчивост;
  • Уточнявате, че UOW е университет за дестинации и Уолонгонг е университетски град.

Професор Пол Уелингс, заместник-канцлер.

Места

Северен Уолонгонг

Address
Northfields Avenue
2522 Северен Уолонгонг, Нов Южен Уелс, Австралия

Сидни

Address
Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия